Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Glumac Halit Ergenč (40), koji u TV seriji „1001 noć" tumači lik Onura Aksala, sa svojom partnerkom Berguzar Korel (Šeherezada) venčao se tokom snimanja jedne od najvećih ljubavnih priča na turskoj TV sceni. Ta serija im je donela slavu širom Balkana - uskoro će doputovati u Hrvatsku gde će snimiti reklamu, a u maju bi trebalo da posete Beograd. Halit je iznenađen što je serija osvojila eks-Ju zemlje.

 

Halit Ergenc i Berguzar Korel

 

- Nikada nismo ni pretpostavili da bi serija mogla da postigne takav uspeh. Bilo je veliko iznenađenje za nas i srećni smo zbog toga. Činjenica je da svih ovih godina nismo znali mnogo o umetnosti nama bliskih zemalja, pa se nadam da će se to brzo promeniti - rekao je Ergenč za magazin „Azra".

 

Popularni Onur kaže i da je od svojih, baka koje su sa Balkana, nasledio neke osobine.

 

- Možda su to svetle oči i kosa, što baš nije tipično za Turke. Takođe, jedni drugima u porodici znamo da kažemo da smo tvrdoglavi poput Albanaca - kaže glumac.

 

On tvrdi da se ugojio nekoliko kilograma dok je Berguzar bila u drugom stanju.

 

- Dobio sam nekoliko kilograma „u trudnoći" i to se zove empatijska debljina. Sve smo prolazili zajedno. Tih devet meseci sam pokušavao da je opustim i učinim trudnoću lepšom i lakšom. Tako smo uživali oboje i s nestrpljenjem iščekivali dan rođenja našeg deteta. Bio sam s Berguzar sve vreme porođaja, do dolaska Alija na svet. Teško je opisati kako sam se tada osećao, bilo je mnogo emocija - kaže Halit.

 

Glumac otkriva da je Šeherezadu zaprosio na romantičan način.

 

- Kleknuo sam ispred nje i rekao da joj poklanjam svoje srce. Volim da joj priređujem romantična iznenađenja, jer ona uživa u tome. S vremena na vreme i ona meni priredi slično iznenađenje. Ona je divna ličnost, krasi je mnogo lepih osobina. U poslednje vreme je zablistala kao majka. Mislim da se tu pronašla i u toj ulozi je, prosto, predivna - kaže Onur.

 

Halit tvrdi da je i u stvarnom životu moguća ljubav poput one iz serije „1001 noć".

 

- Naravno da je moguća. Prava ljubav postoji i opstaje uprkos svemu što se dešava oko nje i što je ugrožava!
Izvor: Press

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!