Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Dragi posetioci, znamo da ova vest nije namenjena za ovu kategoriju, ali ovo smo morali da podelimo sa vama. Trenutno najpoznatiji glumačko-bračni par u Srbiji, Berguzar Korel i Halit Ergenc, junaci neverovatno popularne turske sapunice „1001 noć“, u maju dolaze u Beograd.

 

Seherezada i Onur u Beogradu

Ljubav Onura i Šeherezade mesecima je jedna od glavnih čaršijskih tema, pa su glumci koji su i u privatnom životu bračni saputnici odlučili da iznenade svoje brojne fanove. Zbog pretrpanog rasporeda, jer glumci snimaju nove serije, neće biti u mogućnosti da dođu pre maja sledeće godine, inače bi, da mogu, kako tvrde, došli i ranije.


Burguzar, koja glumi Šeherezadu, i ranije je najavljivala da bi volela da poseti zemlje u kojima je neverovatno popularna, ali do sada nije bilo zvaničnih potvrda o tome. Kako saznajemo, Šeherezada i Onur će u maju sledeće godine posetiti Srbiju u okviru turneje po balkanskim zemljama. Pored Beograda, u planu su posete Zagrebu i Sarajevu.

Inače, u Istanbulu već postoje ture koje fanove serije vode u posetu lokalitetima gde se snimala serija, a za učenje turskog jezika nikada nije vladalo veće interesovanje.
Poznati par ima osmomesečnog sina Alija, kome su, kako tvrde, namerno dali sasvim obično ime, kako se ne bi izdvajao od druge dece samo zato što su mu roditelji poznati. Iako kruže priče da Halit nije veran muž, ovaj brak uporno opstaje uprkos svim govorkanjima.
Izvor: Blic

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!