Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Ovo je priča o Hızıru Çakırbeyliju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa celog lanca, dok u isto vreme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom porodicom.
Hızır želi biti u središtu sveta svih žena u njegovom životu – žene, majke, ljubavnice i kćerke. Dok tu balansira poušava odigrati očinsku figuru u životu sina, nećaka i cele ostale porodice. Posebno mu je važan brat, koji mu zadaje i dosta problema.
Iako je porodičan čovek i želi održati zajedništvo, teško mu pada što se mora odlučiti između žene Meryem i njegove ljubavnice. To je izvor većine njegovih problema, ali ni velika porodicea mu ništa ne olakšava. İlyas, Hızırov brat, i nećaka Hatice, koju zove svojom štićenicom, znaju od početka za njegovu aferu. Međutim, i oni čuvaju tu tajnu od Meryem. İlyas je u vezi sa kćerkom Ünala, koji je Hızırov najveći neprijatelj. Hızırovi sinovi su sasvim različiti. Alparslan, koji je zapravo sin Hizirovog brata a kojeg je on odgojio kao svog, radi kao dupli agent. Ömer je klasični nasilnik u školi, jer se ugleda na svog oca mafijaša.

style="margin:10px 0;">
style="margin:10px 0;">

Najčitanije iz regiona:

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!