Ranjene ptice - epizoda 53

Ranjene ptice serija online

Ranjene pticePriča sledi dvoje siročadi u begu od nemilosrdnog kriminalca koji pokušava napraviti novi život u Istanbulu. Ranjene ptice vrte se oko brata i sestre između dva sveta: ulice njihovog rođenja i luksuzne vile porodice Metehanoglu. Meryem je snažna, lepa mlada žena koja je posljednjih pet godina odgajala svog "mlađeg brata" Ömera.

Priča sledi dvoje siročadi u begu od nemilosrdnog kriminalca koji pokušava napraviti novi život u Istanbulu. Ranjene ptice vrte se oko brata i sestre između dva sveta: ulice njihovog rođenja i luksuzne vile porodice Metehanoglu. Meryem je snažna, lepa mlada žena koja je posljednjih pet godina odgajala svog "mlađeg brata" Ömera.
Njen očuh Durmuš, nameravao je prodati dete, ali odveden je u zatvor prije nego što je mogao dovršiti prodaju. Meryem je uspela sačuvati Ömera od ulice, tako što je radila danju i noću kako bi osigurala pristojan život za oboje. Iako zna da je dečak sin uticajnog industrijalca i da je otet u borbi za vlast nad kontrolom porodičnog carstva, to joj je daleko u podsvesti. Povezanost sa svetom njegova biološkog oca dovodi Ömera i Meryem u avanturu, jer su se neočekivano ponovno spojili s Leventom, čovekom koji je mislio da više nikada neće videti svog sina.