Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Dragi Tabanaši, u poslednjih mesec danas Tabanko trpi žestoke udarce, koje prima od jakih i moćnih. Mi smo se trudili, i dalje se trudimo, da ostanemo na nogama i da izdržimo nekako ovaj meč u kojem nemoćni Tabanko ima veoma male šanse da pobedi !!

Kulminacija te borbe, koju neko, zašto i kako mi ne znamo, sprovodi nad nama je današnje ukidanje naše Facebook Fan Page-a pod imenom Fejsbuk. Iz nama nepoznatih razloga, danas nam je ukinuta Fejsbuk stranica, gde smo se svi skupljali i družili. Mi sada nemamo mogućnost da kontaktiramo Facebook i da pitamo zašto se to desilo !? Da je neka neregularnost u funkcionisanju stranice u ptanju, to su mogli da jave kada je imala 5 000 ljudi, a ne sada, kada nakon 2 godine ulaganja u grupu, i kada smo dostigli skoro 40 000 fanova, oni nam ukinu bez obrazloženja!

Tabanko je ostao na nogama. Ostanite i VI ! Pomozite Tabanku, UČLANITSE SE SVI !! Pozovite sve vaše poznanike i prijatelje da se učlane. Ajde da im pokažemo da nije tako lako zezati nas. Ajde da do kraja ove godine, imamo ponovi tih 40 000 fanova !! Pomozi Tabanku, UČLANI SE !!!

KLIKNI NA SLIKU I UČLANI SE !!!

Od sada grupa će se zvati TURSKE SERIJE. To će biti novo mesto gde ćemo se svi sastajati, družiti, komentarisati naše omiljene likove iz naših najdražih serija. Naravno, na tom mestu kao i do sada, ćete biti u mogućnosti da se PRVI informišete o novim epizodama, serijama, kao i tome kada će određena epizoda biti postavljena.

 

Vaš Tabanko

Komentari

Nazad | Na vrh

Prati izlazak svake epizode!