Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Sto hiljada evra je cifra koju je “Prva srpska televizija” izdvojila kako bi glumački par Berguzar Korel i Halit Ergenc, poznatiji kao Šeherezada i Onur iz serije “1001 noć“, juče došli u Beograd da zajedno sa fanovima odgledaju poslednju epizodu. U ovu cifru ušli su troškovi smeštaja i svih luksuznosti tokom boravka, ali i “cena“ dolaska.

 

Seherezada i Onur u Beogradu

 

Glumački par stigao je na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u 14.40 sati jer je let iz Istanbula kasnio sat vremena. Zvezde turske serije “1001 noć” samo su se osmehnuli fanovima sa kojima nisu želeli da se fotografišu i u beloj limuzini uputili se ka hotelu “Hajat”.

 

Troškovi zvezda


Boravak Onura i Šeherezade u Beogradu, koji se završava danas, nije nimalo jeftin. Pozamašna suma je izdvojena za predsednički apartman u “Hajatu“, limuzinu koja im je bila na usluzi sve vreme boravka i mnogobrojno obezbeđenje zbog koga glumačkom paru niko nije mogao da priđe. Ručak na “Kalemegdanskoj terasi“, te poseta Skadarliji i noćnom životu Srbije na pravi boemski način nije sitnica, ali pravi troškovi zapravo se ogledaju u “pozivnici“. Jer, Onur i Šeherezada u Srbiju svakako nisu došli za džabe, a nezvanično - njihov honorar je 100.000 evra.

 

Na Aerodromu “Nikola Tesla” uoči dolaska zvezda turske sapunice “1001 noć” sve je izgledalo uobičajeno. Nije bilo nikakvog uzbuđenja. Avion „Turkiš erlajnza” u kome su Halit Ergenc i Berguzar Korel trebalo je da pristigne u 13.50 sati, ali let je kasnio još pri polasku iz glavnog grada Turske. Nekoliko minuta pre sletanja oko 14.40 ispred carinskog ulaza okupilo se oko dvadesetak fanova.

 

Seherezada i Onur u Beogradu

ošlo je i nekoliko bračnih parova sa decom. Svi su sa nestrpljenjem čekali da se popularni Onur i Šeherezada pojave. Neki su zastali da ih vide kad ih je na aerodromu zatekla vest da dolaze. Zbog gužve koja se ubrzo stvorila pred vratima visoko su podigli svoje fotoaparate i telefone, a neki su spremili papir i olovku kako bi dobili autogram.

 

Fanovi na aerodromu


- Čuo sam da na televiziji da dolaze. Gledao sam sve epizode serije i sve mi se dopalo. Ovde sam sa suprugom Mirsadom i sestrom Džamilom i svi zajedno samo pratili Šeherezadu i Onura na televiziji - rekao je za “Blic” Amir Kadijević (20). Pored njih bili su brat i sestra koji su svoje omiljene glumce čekali već sat vremena...

 

- Nema ih još. Baš smo nestrpljivi. Malo smo se smrzli. Jedva čekamo da ih vidimo. Pratili smo svaku epizodu - kaže nam Marko (18)

.

Oko 14.58 časova Berguzar i Halit konačno prolaze carinsku kontrolu i prolaze pored fanova opkoljeni šestoricom momaka iz obezbeđenja. Pošto ih je dočekala i ekipa sa “Prve televizije” koja je organizovala njihov dolazak tokom razgovora sa predstavnicom turskih glumaca, saznali smo da su zbog velike gužve u Knez Mihailovoj ulici odlučili da ne odu u šetnju. Obožavatelji su pokušali na sve načine da ih slikaju, ali je to bilo nemoguće jer su bili opkoljeni obezbeđenjem i fotoreporterima.

 

Kajmak i ajvar


U 15 časova limuzina u se uputila ka hotelu “Hajat”. Jedni ostaju razočarani što nisu mogli da se fotografišu sa njima, a drugi na trenutke skaču od sreće što su konačno svije omiljene junake videli uživo. Ispred hotela nije bilo nikog. Nakon kratkog predaha u „Hajatu“, par se uputio do poznatog prestoničkog restorana “Kalemegdanska terasa”.

 

Seherezada i Onur u Beogradu

Mere obezbeđenja bile se na nivou, pa je tek nekoliko najupornijih i najsnalažljivijih fanova Onura i Šeherezade uspelo da uživo vidi poznati par, a u restoranu je bila i supruga Bate Živojinovića koja je želela da upozna glumce.

 

Kako “Blic” saznaje, par je nazdravio uz nezaobilaznu srpsku šljivovicu, nakon čega su za predjelo naručili tradicionalnu srpsku zakusku uz domaći ajvar i kajmak.
Izvor: Blic

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!