Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Glavni glumci serije "1001 noć" Berguzar Korel i Halit Ergenc biće ekskluzivni gosti Prve srpske televizije sledeće nedelje.

Seherezada i Onur u Beogradu


Berguzar i Halit (Šeherezada i Onur) stižu u Beograd baš samo finale serije, koju je svakodnevno pratilo oko dva miliona gledalaca.

Poslednja epizoda "1001 noć“ biće prikazana u petak, 10. decembra na Prvoj, a nju će zajedno sa publikom u studiju Prve gledati Šeherezada i Onur.

Nakon sat vremena završnih događaja u seriji, popularni bračni par biće gosti specijalne emisije "1002. noć“ posvećene najgledanijoj stranoj seriji u Srbiji, gde će razgovarati sa domaćinima Danijelom Jankov i Srđanom Karanovićem, ali i publikom u studiju.

Korel i Ergenc imaće priliku da kroz brojne priloge i istraživanja o uticaju „1001 noći“ vide koliko su popularni u našoj zemlji.

Televizijski junaci upoznati su sa velikom gledanošću serije koja ih je i proslavila i sa zadovoljstvom su prihvatili poziv da Srbiju posete ranije nego što su planirali.

"Znam da je svaku epizodu gledalo oko dva miliona ljudi, da u Srbiji imamo dosta obožavatelja. Vaša televizija dolazila je u Istanbul kako bi napravila eksluzivni intervju, koji su preneli svi štampani mediji, fanovi su otvorili grupu na Facebooku, čak se i muzika iz serije skida za mobilne telefone", rekla je Berguzar Korel.

Lepa glumica i njen suprug odvojiće vreme i za upoznavanje sa najvernijim fanovima, koji će dobiti ekskluzivnu priliku da se fotografišu sa svojim idolima, a izrazili su želju i da prošetaju Beogradom.

Ovaj bračni par, koji je preko noći osvojio publiku u svim zemljama u kojima se prikazivala serija, pokazao se kao izuzetno skroman, budući da nisu imali nikakvih posebnih zahteva. Berguzar i Halit su prijatno iznenađeni što će još jedna turska serija "Kad lišće pada“ naslediti njihovu, pa će specijalno najaviti novu telenovelu, koja je takođe oborila sve rekorde gledanosti gde god se prikazivala.
Izvor: Mondo

Komentari

Nazad | Na vrh

Prati izlazak svake epizode!