Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

O popularnosti turskog glumačkog para Halit-Berguzar, poznatiji kao Onur i Šeherezada iz sapunice “1001 noć”, najbolje govori nedavno objavljeni oglas u kome jedan Zagrepčanin za stan koji prodaje naveo da je “kao Onurov”.

Seherezada i Onur u Beogradu


Oglas objavljen u jednim dnevnim novinama, tokom vikenda je nasmejao mnoge Hrvate koji prate tursku sapunicu, no neugodno iznenadio one koji zaziru od ove zaluđenosti serijom.

Da bi što bolje prodao luksuzni, dvoetažni trosobni stan u zagrebačkoj četvrti Maksimir, vlasnik ga je uporedio s onim u kojem Onur i Šeherezada žive ljubavne drame. Otuda i cena od 160.000 evra.

Vlasnik stan oglašava kao ekskluzivno opremljen od 75 kvadrata u novogradnji - dekorativni kamen, mnogo opreme, staklena ograda za prilaz na etažu, dve terase, pogled na obronke Medvednice, kvalitetna gradnja, kao i odlična saobraćajna povezanost.

Zanimljivo je da je stan na tržištu već dve godine, a tek će se videti koliko će ovom Dalmatincu pomoći “marketinški” trik.

- Svi bi hteli da iskoriste krizu i kupe džabe, ali to tako ne ide - rekao je vlasnik stana objašnjavajući svoj postupak.
Izvor: Blic

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!