Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Turski glumac Halit Ergenc, domaćoj publici najpoznatiji kao Onur iz popularne serije “1001 noć” trenutno boravi u Hrvatskoj, a dolazak njegove supruge Berguzar Korel, koja u istoj seriji tumači Šeherezadu, očekuje se već sutra.


Ergenc je u Zagreb stigao kako bi zajedno sa suprugom Berguzar snimio reklamu za trgovinski lanac “Konzum”, koji je u vlasništvu “Agrokora”, poznatog biznismena Ivice Todorića.

 

Tokom svog dosadašnjeg boravka u glavnom gradu Hrvatske, glumac je uglavnom imao poslovne sastanke, a sa fanovima će se družiti već sutra u “Konzum akademiji” u azgrebačkom naselju Sopot.

 

Ergenc je sinoć imao priliku da na večeri proba i tradicionalne hrvatske specijalitete, a društvo mu je pravilo pet žena, dok je na meniju bila čak i sarma, te jagnjetina, lokalni sir i vino.


- Super mi je od kada sam došao. Svi su veoma srdačni - kratko je izjavio Ergenc novinarima, koji ga prate na svakom koraku. Na pitanje da li je naučio koju reč hrvatskog nasmejani Ergenc im je odgovorio : "Nisam još, ali videćete. Iznenadiću vas".
Izvor: Blic

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!