Crveni orao - epizoda 56

Crveni orao serija - Spanska serija - Online - Epizoda

Crveni oraoPorodična serija Crveni Orao je televizijska serija o avanturama, intrigama, hrabrosti, ljubavlju, prijateljstvu, odanosti, smeštena u zlatno doba u Španiji, u 17. veku. Idealno moderan čovek, usprkos tami vremena u kojem živi, Gonzalo de Montalvo je lik zarobljen u svom trostrukom svojstvu čoveka, oca i junaka. Sa jedne strane on pati zbog smrti svoje supruge, dok sa druge strane dve žene se bore za njegovu ljubav.

Porodična serija Crveni Orao je televizijska serija o avanturama, intrigama, hrabrosti, ljubavlju, prijateljstvu, odanosti, smeštena u zlatno doba u Španiji, u 17. veku. Idealno moderan čovek, usprkos tami vremena u kojem živi, Gonzalo de Montalvo je lik zarobljen u svom trostrukom svojstvu čoveka, oca i junaka. Sa jedne strane on pati zbog smrti svoje supruge, dok sa druge strane dve žene se bore za njegovu ljubav.
Gonzalo pokušava steći poverenje i poštovanje svog jedinog sina, ali noću kao Crveni Orao, pokušava da razotkrije ubistvo svoje supruge. Ta potraga, odvodišće ga do otkrića o postojanju tajnog društva koje želi svrgnuti kralja i koje zajedno sa komesarom Hernanom, teroriše narod.

Čitajte i komentarišite sve o seriji CRVENI ORAO na forumu!

style="margin:10px 0;">


Za gledanje preko citavog ekrana pritisnite 1. Play 2. Kockicu u donjem desnom uglu

Epizoda preuzeta sa Dailymotion kanala Cadeau2010 - http://www.dailymotion.com/user/Cadeau2010 !

style="margin:10px 0;">