Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

Glumac Burak Ozdživit bi trebalo da bude specijalni gost na nastupu turske plesne trupe Vatra Anadolije, o čijem se nastupu pregovara!

Bali-beg stiže u Srbiju! Zavodnik i poznati turski glumac Burak Ozdživit, koji se na prostoru bivše Juge proslavio u seriji „Sulejman Veličanstveni“, dolazi u Beograd kao specijalni gost na nastupu plesne trupe Vatra Anadolije! Pregovore o gostovanju, kako nam je potvrđeno, vodi producentska kuća „Mjuzik star prodakšn“.

Njegove brojne obožavateljke konačno će biti u prilici da uživo vide Bali-bega, a kako stvari stoje, vole ga i mnogi muškarci. Inače, čuvena trupa koju predvodi Mustafa Erdogan 29. marta će nastupiti u Sarajevu, a kako Kurir saznaje, Raka Marić pregovara s menadžmentom glumca i Vatre Anadolije o terminu gostovanja u Srbiji. Inače, plesna trupa ima više od 120 igrača, što je čini jednom od tri najveće na svetu. Oni su najavili da će sa sobom u BiH dovesti Ozdživita, a čeka se samo potvrda da će zajedno stići i kod nas.

Burak je nedavno proglašen za muškarca godine u Turskoj, a magazin GQ je njegovu koleginicu Merjem Uzerli, koja u popularnom serijalu tumači sultaniju Hurem, proglasio za ženu godine. On je 2005. godine osvojio drugo mesto na takmičenju kao najbolji model sveta, ali je naglasio da ga posao modela, baš kao i glumca, nikada nije zaista privlačio. Njegove prave ljubavi su, kako prenose turski mediji, fudbal i stari automobili.

Izvor: Kurir

    Nazad | Na vrh

    Prati izlazak svake epizode!