Dragi Tabanaši, Tabanko vam svima od srce želi SREĆNU NOVU 2018 GODINU ! Neka vam ova nova godina bude najlepša do sada, da budete pre svega srećni i veseli. Želimo vam da volite ali i da budete voljeni. Posao, novac, uspeh.. neka vam to bude u drugom planu, u prvi plan stavite svoje porodice, svoju decu i svoje prijatelje, tako će vam nova godina proći lepše, a vi ćete biti zadovoljniji.

Dragi Tabanasi, hvala Vam sto ste izdrzali jednu godinu uz nas. Tabanko Vam od srca zeli Srecnu Novu godinu u kojoj mozete ocekivati jos boljeg i brzeg Tabanka sa sto vise novih serija.

Drage nase dame, Tabanko Vam od srca zeli Srecan 8. Mart. Zelimo Vam da Vas, na ovaj specijalan dan, Vasi muskarci samo podsete koliko ste im bitne a da svaki dan uzivate u njihovoj paznji, vecerama i cvecu a ne samo danas.

U 77. godini života umro je karizmatični turski glumac Tuncel Kurtis poznat po nezaboravnim rolama Ramiza Karaeskija iz serije 'Ezel' i Ebusuud Efendije iz popularne serije Sulejman Veličanstveni.

Merjem uzeli zbog nenadanog napuštanja serije i kršenja ugovora mogla da plati oko 800.000 evra kazne, a pet godina ne sme da snima za konkurentsku TV kuću.

Pismo poznatog glumca o krvavim protestima u Turskoj.

Poznati turski glumac Halit Ergenc, kog naša publika najbolje pamti po ulozi Sulejmana Veličanstvenog u istoimenoj seriji, na svom Fejsbuk profilu objavio je otvoren poziv na prestanak nasilja u Turskoj, gde više dana besne sukobi demonstranata i policije, koja na njih baca suzavce i vodene topove.

Ulogu čuvene Hurem u hit seriji "Sulejman Veličanstveni" preuzeće glumica Gulcin Santircioglu, javlja turski Haber.

Turska glumica Merjem Uzerli je zbog psihičkih problema prekinula snimanje hit serije „Sulejman Veličanstveni“ i vratila se u Nemačku.

Glumac Burak Ozdživit bi trebalo da bude specijalni gost na nastupu turske plesne trupe Vatra Anadolije, o čijem se nastupu pregovara! Bali-beg stiže u Srbiju! Zavodnik i poznati turski glumac Burak Ozdživit, koji se na prostoru bivše Juge proslavio u seriji „Sulejman Veličanstveni“, dolazi u Beograd kao specijalni gost na nastupu plesne trupe Vatra Anadolije! Pregovore o gostovanju, kako nam je potvrđeno, vodi producentska kuća „Mjuzik star prodakšn“.

Tajip Erdogan naredio glumici Mejrem Uzerli da se pokrije burkom ili će narediti da se zauvek prekine snimanje „Sulejmana Veličanstvenog“

Dok megapopularna TV serija "Sulejman Veličanstveni" privlači sve veći broj gledalaca širom svijeta te američki i britanski producenti osmišljavaju vlastite obrade kako bi pokupili dio uspjeha vrijednog više od 100 miliona eura godišnje, javnost u Turskoj bjesni!

Prati izlazak svake epizode!