Jump to content
Forum
Sign in to follow this  
Tabancic

Hotel Tajni - El hotel de los secretos

Recommended Posts

Dragi Tabanaši,

Tabanko vam predstavlja novu seriju HOTEL SNOVA - El hotel de los secretos !
 

Početkom dvadesetog veka postojao je jedan hotel, izolovan, okružen šumom, najbolje mesto za skrivanje jezivih tajni. Tu se zaposlila Kristina Olmedo i prekinula kontakt sa skoro celom porodicom. Jedina osoba koja zna sve o njoj jeste njen brat Hulio. Međutim, kako dugo ne dobija sestrino pismo, Hulio odlučuje da je potraži. Stiže u hotel i pretvara se da je novi konobar. U hodnicima upoznaje Andresa, koji mu govori da je Kristina misteriozno nestala nekoliko nedelja ranije, pa on odlučuje da ostane i istraži šta se zaista dogodilo.

 

Malo-pomalo, Hulio saznaje da je vlasnica hotela, donja Teresa de Alarkon, žena opsednuta kontrolom. Udovica je i ima troje dece: Sofiju, Felipea i Isabel, koju je Hulio slučajno upoznao dok je putovao do hotela – oboje su ostali opčinjeni jedno drugim. Isabel se vraća s puta na majčin zahtev jer joj je ona ugovorila brak s Dijegom, direktorom hotela, koji je iskoristio poverenje Alarkonovih da se domogne rukovodećeg mesta i dobije Teresinu ćerku. Iako ga ne voli, Isabel pristaje da mu bude supruga, ne bi li tako pomogla svojoj porodici. S druge strane, Teresin sin Andres je jednostavan, pravičan i nasmejan mladić. Hulio zadobija njegovo i Isabelino poverenje i upravo mu oni pomažu da sazna šta se desilo s njegovom sestrom. Međutim, to će ga dovesti do šokantnih saznanja – biće na korak da otkrije strašne tajne koje kriju zidovi hotela. Isti cilj ima i detektiv Ajala, pridošlica koju Teresa i Dijego pokušavaju da spreče da kopa po prošlosti.


hotelsnova.jpg

 

Upleteni u vrtlog strašnih tajni, Isabel i Hulio zaljubljuju se jedno u drugo, ali o svojoj ljubavi moraju ćutati, kako se ne bi uvalili u još veće probleme. Međutim, iako sam hotel krije jezivu tajnu, u njemu je nemoguće sačuvati privatnost, jer oči posluge motre svaki korak gostiju. Donja Anhela je šefica personala, koja zna sve što se dogodilo, ali drži jezik za zubima. Majordom Benhamin je ćutljiv čovek, koji ne skriva samo detalje iz svog života, već i tuđe tajne. Tu je i recepcioner Paskual, naviknut da sluša naređenja, ali jedva čeka trenutak kad će prestati da im se povinuje, dok je kuvar Lupe, iako ljubazan, takođe pun tajni. Svi zapravo čine sve da se predstave kao nevine žrtve, iako su mnogi od njih u stvari đavoli s licem anđela...

 

Sve epizode nove serije HOTEL SNOVA - El hotel de los secretos  mozete pratiti na ovom linku:

http://www.natabanu.com/serija/hotel-tajni.html

Uzivajte  ;)
Tabanko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 10 Guests (See full list)

    There are no registered users currently online

×