Jump to content
Forum

Zoi

Members
 • Content count

  22,526
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  203

Zoi last won the day on October 4

Zoi had the most liked content!

1 Follower

About Zoi

 • Rank
  Ekspert

Recent Profile Visitors

8,950 profile views
 1. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Pozz svim dragim ženama- Krofnici posebno! Gde si, abla, nema te 100 godinica Gledamo ovu Elimi birakma Baci pogled kad nađeš vremena, nije loša..
 2. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Gledaću i ja ove dve najnovije da uhvatim korak, pa onda pišem utiske!
 3. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  E, evo me opet.. Ovo je link za turske serije sa engleskim prevodom http://expressdizi.com/category/english-subtitle A ovo je link za srpski prevod https://www.youtube.com/channel/UCtYdH9LCqN-nnEni6nGjFsA/videos
 4. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Hello Ja gledam na našem jeziku na YT kanalu Zvezdica sjajna ili na engleskom jeziku čini mi se na sajtu Express dizi.. Proveriću večeras kad dođem kući kako se tačno zove, imam zabeleženo na laptopu
 5. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Hello canimke! Šta je ovo nigde nikoga u našoj kućici, a serija počela! Odgledala sam malopre prvu epizodu druge sezone i mogu reći da je super ispalo, čak i bez nekih ključnih likova ( Mert , Melis, Kadir..) Sviđa mi se Mugla i ceo taj novi ambijent, mali porodični hotel, topla atmosfera i svi oni novi likovi, a naročito tata i ujka, kome malesef još nisam zapamtila ime Azra mi je ekstra, ali mi Dženk malo pogubljen, ali to je Dženk, uvek impulsivan i tvrdoglav, ali na svoju štetu.. Sviđa mi se njihova hemija, poslednja scena je pokidala, bukvalno! Čekam vas nestrpljivo da se ponovo družimo i razmenjujemo utiske! Kiss, kiss, kiss!
 6. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Drage moje, konačno nam je stigla najava za novu sezonu naše serije Ne puštaj mi ruku Azra lepša nego ikad!
 7. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Alina novo za magazin ALEM
 8. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Stara ekipa iz Kalp atisi se i dalje druži
 9. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Za moje devojke
 10. Odbjegle nevjeste - Kacak Gelinler

  Draga moja Lily, ja sam ti u takvoj gužvi da ne stižem da se javim.. Nadam se od septembra našem intenzivnijem druženju.. Ovu seriju ne znam, nisam ni čula iskreno, tako da se nadam da će se neka od devojaka javiti, koja je gledala, i objasniti šta da radiš i gde da tražiš.. Ljubim te puno, pa se čujemo uskoro!!!
×