Jump to content
Forum

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. MedCezir - Plima i oseka

  Pozdrav svima
 3. Kara Para Ask - Prljavi novac i ljubav

  Kod nas su dosta popustile mjere i večina se već previše opustila u samoposlugama , ribarnici i pazaru više nema udaljenosti već dišu za vratom...kafići su otvoreni ali nema baš puno ljudi...kod nas rade biblioteke i knjižare (morala sam se počastiti).......kazalište isto radi, samo se ne zna kad če otvoriti kina.....mislim da je trenutno problem što nema novih filmova... Nadam se da ste sve dobro i da ćemo se uskoro ponovno okupit.
 4. Yesterday
 5. Asi

  "Ogledala su razlicita. Onaj ko zeli videti svoje lice, zagleda se u staklo. Onaj ko zeli videti svoju srz, zagleda se u dusu.." Pozdrav mojim ASI-cama.....
 6. Kara Para Ask - Prljavi novac i ljubav

  Ejjjj pa Bisenu i ovu vijest cekam dva mjeseca!!!
 7. Kara Para Ask - Prljavi novac i ljubav

  I kod nas isto popustile mjere al daleko od toga da je sve ovo gotovo . Ovde ,kod nas bogami korone ne posustaje .Mi ko da smo se usaltali u taj drugi bran koji najavljuju.. svakim danom imamo nove zarazene, imamo i na zalost umrlih .Ali nema vise polickog sata, otvorili se kafane i svi su odusevljeni . Bilo je pritiska ugostitelja i razumem > velika je ekonomska kriza koja nam dolazi posle korone, nije da smo bili dobri i pre toga. Ono sto mene zalosti je da nikog ne interesuje kad ce se otvoriti muzeji, biblioteke, skole..vazno kladionice i kafane rade . Kakvo smo to drustvo postali. Citam serija pocinje sa snimanjem..moram priznati da nisam jos odgledala zadnju..ne seda mi ova situacija sa Menekse, ta trudnoca i samo odgadjam gledanje.. Trenutacno od serije gledam prvu sezonu Queen of the South .karteli, mafija nije lose za razbibrigu.,citam Dot Hutchison - Majske ruze., i gledala sam jednu simpaticnu komediju THE TURKEY BOWL...eto uz sve to jos i malo onlajn nastava, pa onda malo setam, trcim i eto dosao juni. Ovde je jako hladno i jos nema kupanje...to kod nas ide negde sredinom juna .. Drage moje ljubim vas i cuvajte se .. i nasa nova realnost..sto kaze nas politicar pun pameti..nasa nova normalnost..
 8. Kara Para Ask - Prljavi novac i ljubav

  Dobar den devojki eto da se i ja javnem...drago mi je da ste dobro..partijate, plazujete ...evo jedna kafica od mene, da ne pijem sama .
 9. Asi

 10. Asi

 11. Asi

  Jutro!
 12. Last week
 13. Kara Para Ask - Prljavi novac i ljubav

  Birsen je objavila da snimanje počinje idući tjedan i da ako sve bude u redu tamo ostaju do kolovoza!
 14. Adini Feriha Koydum

  DOBRO VAM JUTRO AFK DRUSTVO UGODAN DAN I VELIKI POZDRAV
 15. MedCezir - Plima i oseka

  Kakvo je vreme, ovakva jakna ne bi smetala.
 16. MedCezir - Plima i oseka

  Samo neka snima, pa makar bio to i dokumentarac...
 1. Load more activity
×