ad4game

Pratite sve mečeve Ane Ivanović? Ona je Vaša omiljena teniserka? Pa zašto ne bi odigrali koji meč sa Anom?! :-) Igrajte tenis sa Anom Ivanović.

Odbojka ili šta već, ali je igrica totalno luda. Dve cice koje su rasklimane totalno prebacuju loptu preko mreže. Pobednik je ko prvi dođe do 10. Cice pomerate sa UP/DOWN i LEFT/RIGHT i njihovim telima udarate loptu. Poen dobija onaj koji uspe da protivnici padne lopta na pod. Lopte ispucavate na SPACE.

Izaberite stazu, i sa LEFT/RIGHT naginjanje ka napred i nazad, A & S akrobacije i UP skok, survajte se niz opasne planine i uživajte u vožnji.

Zgodna cica? i to još na motoru? Pa gde to ima!? :) Izaberite cicu kakvu hoćete i sa UP/DOWN idete napred/nazad LEFT/RIGHT levo/desno, i od 1-5 su ludački okreti. Enjoy!

MIŠ u ruke i šibajte loptu čim vam se približi. Poenta je pogađati obo belo polje nasuprot vas i tako skupiti poene. Male roze loptice su bonusi.

Scooby Doo je na snowboardu. E ljudi igrica je luda skroz. Pomoću STRELICA na tastaturi se zanjišete levo desno i polako hvatate zalet. I onda sve višee i višeee. I dok letite nagore ili nadole držite GORE ili DOLE da bi uhvatili što veće ubrzanje.

Braću Grbiće je zamenio Paja Patak. Pravila odbojke znate, lopta preko mreže. Krećete se pomoću STRELICA LEVO i DESNO. Servirate i udarate loptu sa SPACE, a specijalne poteze kakve samo Grbići znaju postižete sa Y(Z), X, C i V.

Kako je luda i zanimljiva igrica, da ne veruješ!? :D

Jedan, dva, tri, dva dva, tri.. Pokušajte da pratite strelice koje dolaze  pomoću STRELICA na tastaturi. Da vidite kako čililidersice đuskaju! Mmmm

Imate 4 lika, koju su povezani užetom! Upravljate sa njima STRELICAMA, i prelazite prepreke ali tako da se uže ne pokida! Uže se širi i skuplja na A i S. Da vidimo kako funkcionišete u timu!?

Prati izlazak svake epizode!