Male šarene loptice. Spojite žute loptice sa braon, da promene boju. Zelene loptice ne smete da spajate. Kliknite na roze zid da ga sklonite. Lets play this game :))

Dovedi ledenu kocku na pravi kvadrat! Kocku pomeraš pomoću STRELICA na tastaturi, i treba da je dovedeš na zlatni kvadrat. Prepreke su ti drvo, teleport i most.

Pucu u ruke i ratatata! Na Z pucate u robote, a na X otvarate vrata. Malo se čudno kreće ali zato puca kao tenk!

Spojite minumum 3 ista dijamanta i oni će nestati. Zadatak je da sjajne, zlatne delove dovedete do samog dna, i onda ste prešli nivo. I sve tako dok ne pokupite svo zlato :)

Sagradite kulu pre vikinga! Potrebno je poređate cigle sa brojevima od najmanjeg do najvećeg, i to od vrha ka dnu. Zelena cigla Vam je misteriozna i izbacuje nasumično broj. Ako Vam nešto nije jasno, kliknite na HELP.

Povlači crtice MIŠEM tako da lopticom skupiš sve kružiće koje se nalaze na stazi. Ukoliko ti zasmeta predhodna crtica klikni 2 puta na nju da je uništiš. Bez nerviranja, nije lako.

Prevedite majmuna preko vode.. ali pravog majmuna! :S Pomoću MIŠA treba da sklopite delove puta na dole jasno naznačena polja, i onda će majmun preći žedan preko vode.

Idemo daljeee, sada bežite iz lifta. Gledajte, tražite i razmišljajte kako da otvorite vrata lifta i izađete napolje. Hhmmm?

3D igrica koja će vas zabaviti i iznervirati. Kliknite na start i pomoću MIŠA pomerajte ploču na kojoj se nalazi loptica, tako da je ubacite u rupu. Prvi leveli su laki, a posle... GRRRR!!!

Dovedite lopticu do rupice. :S Kada vreme odbroji 3 sekunde, kreće loptica, i vi treba da postavljate grane, odskočne daske na putu loptice tako da ona nastavi dalje, a ne da završi u provaliji. Caka je u tome što te grane i odskočne daske traju samo 2 sekunde. Morate brzo da reagujete.

Za ekipu sa ETF-a koja se najviše zainteresovala za suviše dobru igricu Beg, stiže nastavak, Beg 2. Nalazite se u istoj situaciji, između 4 zida, i treba da nađete izlaz napolje. Uživajte.

Prati izlazak svake epizode!