Rulet ali igrate u zlato. Kada se odlučite za broj, boju, kolonu ili na šta već hoćete da uložite vaše zlato, kliknite MIŠEM na "spin wheel" i očekujte neočekivano.

Kao Black Jack, ali lakše, zanimljivije i jednostavnije. Baš kakve volim. :S Karte vam izlaze iz ove cevi za loto, haha a vi imate dole 4 polja i potrebno je da stavljate karte tako da u zbiru na jednom polju bude 21. Onda je "21" brišu se karte i idete dalje. A ako pređete 21 onda ste "busted". Ukoliko ne znate šta ćete sa kartom kliknite gore desno na "click here to discard". Enjoy!

Blizu ste 21? Ili ne? Igrate MIŠEM. Na "+" i "-" povećavate ili smanjujete uloge. HIT - povlačenje karte. Ako mislite da ste bliže 21 od kompjutera, kliknete na STAND. Opušteno ljudi, nećete ništa izgubiti, uživajte.

Zec iz šešira, ovaj karta u šešir. Pomerite se levo ili desno, odredite jačinu i iz zgloda fiiijuuuuu tras! pogodak! Igrate MIŠEM, a na levi klik vam je određivanje jačine. U prvi mah deluje teško, a posle.. uleće kao ludo. :S

Pratite karte i bacajte vaše, ukratko. :S Igrate MIŠEM, i treba da pratite kartu koja je na talonu, tj. ako je crvena 7 aktivna, vi treba da bacite ili neku crvenu kartu ili 7 bilo koje boje. Da bi bilo zanimljivije imate karte koje menjaju boju, smer, dodaju još karata...

10 crno? Ma, 30 crveno! Ma sve samo na crveno polje! Ko ne voli da igra rulet? Igrate MIŠEM. Uložite novac, na broj, polja, kolone, prvih 18... i kliknite SPIN. Da vidimo koliko vi imate sreće?!

Dunite i ruku, promešajte i bacite kockice. Uložite novac, bacite kockice i vidite da li ste dobili. Paznja, nema varanja! :S Igrate MIŠEM.

Ajmo kockari :D jedna od vaših omiljenih. Igrate MIŠEM i na "+" i "-" povećavate ili smanjujete uloge. HIT - povlačenje karte. Ako mislite da ste bliže 21 od kompjutera, kliknete na STAND. DEAL- podeli karte. Da li imate 21?

Zavrtite točak sreće, možda budete imali sreće!

Sad ne morate imati računar da bi igrali solitare.. *? :-S hehe

Manja - veća, veća - veća, manja - manja, manja - veća...

Prati izlazak svake epizode!