Uhvati ptičice  pomoću malog gnezda, i bezbedno ih spusti na zemlju. Hvataj zelene jabuke, a beži od crvene i od pčele.

Ti si malo čudovište zakačeno za viljuške. Pojedi što je moguće više ptičica koje se spuštaju. Igraš MIŠEM i kada dođeš do ptičice pusti LEVI klik miša.

Izaberi svog moćnog rendžera i pomeraj ga pomoću STRELICA na tastaturi. Vodi računa o vatricama i zaleđenim kuglama.

Njam njam, panda pojede sve bre! Pomozite Kung fu pandi da pojede što više obroka. Potrebno je da kliknete na kockice u kojima je ista hrana kako bi ih obeležili, a drugi put da nestanu. Što više uspete da pojedete, kasnije će se hrana napuniti do plafona. Olakšaci su vam: bomba, uništava sve kockice oko sebe, zvezda uklanja kockice po nekom bezveze redu, a kockica sa Pandom uništava celi red u kojem se nalazi.

Ko ne voli dijamante? Imate ih na gomili, raznih oblika. Igrate MIŠEM i potrebno je da ih pomerate tj zamenita mesta kako bi tri ili više bili u nizu, i onda nestaju i stvaraju se novi. Tako uklanjate malo po malo sve dok prvo Saša ne nakupi dovoljno dijamanata pa zatim Kloe pa Jasmin i na kraju Jad. Ajmo u napad na dijamante!

Miš u ruke, ovaj četkicu i bojiiitee do mile volje. Izaberite podlogu koja vam odogovara, i bojite likove i pozadinu, kako hoćete. A ako vam se svidi crtež, možete i da ga odštampate.

Aladin i čarobna lamp ovaj karte! :D Igrate karte pomoću Aladina. Svaki igrač dobije 7 karata, e sad, pazite koja je karta pre vaše, ako je crveni aladin, vi onda bacate ili crvenu kartu ili kartu na kojoj je aladin! Ako nemate kartu, Aladin će vam dodeliti nove iz špila. Imate još neke zezencije koje ćete usput skontati.

Testirajte vaše pamćenje, i pomoću Mačkica, otvarajte karte i nađite par istih. Igrate MIŠEM i treba što pre da pronađete sve parove.

Budite modni dizajner, skrojite lika po vašoj meri. Igrate MIŠEM, i na početku izaberite koga će te da sređujete, devojku, dečka ili čak mačku !? Dodajte im oči, usta, kosu, odeću, cipele... ma sve živo. Uživajte!

Složite vaše puzzle sa slikom parka. Igrate MIŠEM i potrebno je u što kraćem roku da sve puzzle stavite na svoje mesto.

Ljuti ste na Deda Mraza zbog poklona od prošle godine? Uzmite MIŠ u ruke i gađajte ga grudvama. Što više puta ga pogodite to bolje. Iskalite bes. :D

Prati izlazak svake epizode!