Očisti rudnik od pacova. Krećeš se pomoću STRELICA na tastaturi a pucaš na LEVI klik miša. Imaš dodatna uputstva usput.

Vi ste opasni samuraj, koji je prelazi nivoe, tako sto povlači crte MIŠEM preko protivnika i onda ih seče na pola!? Ne zaboravite: "Ko se mača lati..." :)

Vozite mali slatki helikopterčić i dostavljate određeni teret na lokacije. Sve vam je objašnjeno kako krenete da igrate. Pazite se, navućićete se lako!

Vi ste mala crvena loptica koja skakuće i prelazi nivoe. Uputstva su vam kroz levele. Enjoy, full je! :))

Igrajte legendarnu igricu.. i pokušajte da pobedite u večitoj borbi između Rya i Sagata!

Napad Zombia, pušku u ruke i headshot. Odbranite se od Zombia tako što na pucate na LEVI klik miša, punite se na R, ogradu koju zombiji pojedu ?! :) vratite na F. Kako prelazite "wave"-ove zombija kupujete bolje oruzlje na SPACE. Ja sam se navukao.. puc tras puc!

Pištolj u ruke, marama preko glave i u napad! Zadatak Vam je da pomoću ograničenog broja metaka pogodite sve mete. Gađajte i u zid, metci se odbijaju!

Vidite duplo? Oči vas varaju!? Neee! Prelazite 10 nivo, tako što se krećete sa LEFT/RIGHT, je NAPRED/NAZAD, a UP je SKOK i SHIFT je nevidljivost kada vam zatreba! Imate dve slike na koje morate da pazite, gornju i donju i plus oštrice, mine, pomerajuće ploče...

Vodite dečicu u luna park. Pomoću MIŠA svako dete treba da "prevučete" na vožnju koje ono želi. Ukoliko je neka vožnja puna, onda dete odvedite na kokice tj. pop-corn stall. A ako se pokaže crveni krst preko neke vožnje, onda kliknite na "chech/repair" dole desno. Ugodnu vožnju vam želi Tabanko.

Vratite se u ledeno doba, i ako volite lešnike, pravi izazov za vas. Zoki, našli smo ti igricu, i stvarno je dobra nadamo se da ćeš uživati.

Veoma laka i zarazna igrica. Ispunjavamo želju, i kačimo i ovu igricu. Samo se nadamo da te šef neće uhvatiti. :D Igrate MIŠEM, i držite levi klik da biocenili jačinu, posle samo, trass! bušite balone. Zarazno, kad vam kažem :D

Prati izlazak svake epizode!