Vi ste snajperista u ruskom KGB-u, igrate MIŠEM i imate misije na kojima treba da ubijete one na kojima se pokaže mrtvačka glava kada su vam na nišanu, one kojima je precrtana mrtvačka glava možete da ranite ali ne smete da ubijete, oni što imaju štit treba da čuvate, a one sa znakom ? je na vama da odlučite.

U zatvoru ste, morate da se tučete da bi opstali. Igrica je super, navućićete se! Ali kada vidite da možete da prebijete svog čuvara, još će vam se više osladiti.

Budite Robin Hud, luk i strelu u ruke, i trudite se da pogodite što više malih čovečuljaka što vas napadaju. Oprez, nije lako, procenite snagu i let strele.

Pull! 1 2 3 tras tras. Ova igrica je zarazna. Gađajte "tanjire" koje lete, što više pogodaka to bolje.

Napravite svog junaka, i obojite ga u boje koje se vama sviđaju, ogroman mitraljez u ruke i ra ta ta ta ta ubijajte sve što vam se nađe na putu.

Vi ste u budućnosti, i jedina ste nada da svet sačuvate od mutiranih i čudnih stvorenja. Pucu u ruke i prskajte na sve strane.

Odmenite Legiju, kao komandant jedne od najboljih specijalnih jednica imate zadatak da nas oslobodite od terorista.

Ostali ste na dopunskom času, baš kada su mali zeleni sa velikim očima napali vašu školu! Uzmite pucu u ruke i odbranite direktora (ili možda ne?) i vašu školu.

Ajmo tenkista, nišani i pali i pobedi svog opasnog neprijatelja, pre nego što on tebe sravni sa zemljom! :D

Oružje u ruke, nišani i pali ! Raznesite svog malecnog neprijatelja najrazličitijim oružjima koja su vam na izboru. Naaapaaad !

Uzeli ste zakon u svoje ruke, hoću da kažem miš, i klikćite i ubijajte sve mafijaše koje vam se nađu na putu.

Prati izlazak svake epizode!