19. 04. 2014. | Nov sajt naTabanu.com

Serija moja majka

Moja majka - epizoda 24

'Moja majka' je izuzetno dirljiva priča o razdvojenoj obitelji, odnosu majke i kćeri te ljubavi. Serija se snimala u Istanbulu šest mjeseci, a glumicu Vahide Gördüm za ulogu Zejnep Egilmez Udruga radijskih i televizijskih novinara je proglasila najboljom turskom glumicom 2008. godine. Zanimljiva priča o rastavljenom bračnom paru koji moraju razriješiti probleme prošlosti kako bi svojoj kćerki omogućili sreću prikovat će gledatelje za male ekrane. Odlična glumačka ekipa predvođena je glumicom koja je ovjenčana titulom najbolje 2008. godine., a dodatnu pozornost glumačke kritike plijeni i njena serijska kćerka mlada Duygu Yetis.

Čitajte i komentarišite sve o seriji MOJA MAJKA na forumu!

Epizoda preuzeta sa Youtube kanala - http://www.youtube.com/user/ribica1807!

VEOMA VAŽNO:
Ovaj video ima više delova od po 10 minuta (zbog lakšeg ucitavanja). Kada odgledate 10 minuta, automatski ce se ucitati narednih 10.
Za gledanje serije preko celog ekrana kliknite na "strelice" u donjem desnom uglu !!Komentari na članak

NAPOMENA: naTabanu.com zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo izmene komentara. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, ne objavljujemo.

Nazad | Na vrh