Nedeljni Kineski horoskop

 • Pacov

  Vreme je za prekidanje sa svakodnevnim dosadnim rutinama i za počeak nečeg novog, interesantnog. Slobodno pustite svoje želje i snove iz sebe i krenite u ostvarenje svog cilja. Sredinom nedelje vodite računa o informacijama koje ćete dobiti. Nemojte slepo verovati u sve što ćujete. Vi imate neobično visoka očekivanja kada je ljubav upitanju. Za vikend pazite da zbog toga ne propustite šansu za ljubav. Za vikend ćete blistati u punom sjaju. Izađite u grad i dobro se zabavite.
 • Bivo

  Nedelja pred vama je povoljna za proučavanje i edukaciju. U utorak očekujte da ćete zadovoljiti svoje emocionalne želje. Ukoliko ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga veoma interesantnog. Ukoliko ste u vezi, uživajte u pozitivnoj struji koja će vladati gotovo do kraja nedelje. Krajem nedelje povodite računa da ne vršite pritisak na druge ljude. Vi imate najbolje namere, ali nekad nemate meru. Vikend je povoljno vreme za sportske aktivnosti i boravak u prirodi.
 • Tigar

  Početkom nedelje će vam biti potrebna emocionalna podrška. Zatražite je od nekeg prijatelja koji će vas razumeti. Nema potrebe da krijete kako se osećate, jer ćete samo pogoršati situaciju. Sanjarenje i maštovitost će vam sredinom nedelje doneti uspeh ukoliko se bavite kreativnim radom. Iskoristite svoj talenat kako biste zaradili novac. Rasparava sa starijom ženom mogla bi vas izbaciti iz takta u petak. Nemojte biti agresivni i svađati se. Ne možete na silu menjati druge ljude i njihovo mišljenje. Energiju istrošite na fizičku aktivnost.
 • Zec

  Vi ste puni pozitivne energije, što će uticati da početkom nedelje organizujete neko putovanje. Utorak je povoljan dan za sticanje novih prijatelja. Bićete pozitivni i dopadati se drugim ljudima. Vodite računa kada su upitanju nerealna očekivanja u ljubavi. Krajem nedelje i za vikend mogli biste imati problema sa električnim uređajima, pa vodite računa da se ne povredite. Negativnu energiju izbacite fizičkom aktivnošću. Provedite vikend aktivno u pirodi ili idite u fitnes centar.
 • Zmaj

  Dobro raspoloženje čini da ste mnogo svesniji određenih emocija i pobuđuje vašu radoznalost i težnju ka novim saznanjima. Nađite načina da se adekvatno zahvalite svima onima koji su vam vratili osmeh na lice. U sredu ćete biti zaštitnički nastrojeni prema jednom članu porodice. Četvrtak provodite u sanjarenju i nerealističnim romantičnim fantazijama. Vikend je pogodan za obavljanje nekog napornog rada ili aktivnosti koja iziskuje dosta fizičke energije.
 • Zmija

  Priliv pozitivne energije iskoristite za otkrivanje novih rešenja nekih starih problema. U utorak postoji opasnost da zapodenete svađu sa jednim članom porodice i, ma koliko mislili da ste u pravu, krajnji rezultat će biti zahlađenje odnosa koje nikom nije potrebno. Padovi vas očekuju i kada je ljubavni život u pitanju - nemojte se iznenaditi ako bez ikakvog, vama vidljivog razloga, okončate emotivni odnos. Subota je pogodna za aktivnosti koje uključuju volontiranje ili humanitarni rad.
 • Konj

  Vaše ambicije su mnogo veće nego što realno možete da postignete, pa budite svesni ovoga i pre nego što se upustite u određene projekte. Pad u energiji očekujte u sredu, jer u žurbi prilikom ispunjenja mnogobrojnih obaveza, ne nalazite vremena za sebe i preko potreban odmor. Četvrtak je pogodan za dostizanje nekih, dugo priželjkivanih ciljeva. Emotivnom životu se posvetite za vikend i potrudite se da u jednoj situaciji ne povredite nečija osećanja.
 • Koza

  Poželjno bi bilo da se ne zalećete previše kada dobijete izvesnu poslovnu priliku, jer veoma ubrzo biste mogli da se razočarate. U sredu, neko će pokušati da utiče na vašu slobodu izbora na način koji vam se ni najmanje neće dopasti. U četvrtak ćete neke obaveze i dužnosti potpuno smetnuti s uma, pa ćete za vikend raditi dupli posao. Emotivni život bi zbog ovog mogao da ispašta, pa se potrudite da, najkasnije u nedelju, provedete romantične trenutke sa voljenim bićem.
 • Majmun

  Bićete rasejaniji nego obično, što će voditi tome da neke bitne informacije prečujete ili im ne pridate pažnju kakvu zaslužuju. U sredu, pripazite na ponašanje i što je još važnije, potrudite se da ostavite što je moguće bolji utisak na nekog iz vašeg radnog okruženja. Emotivni odnosi sa nekim koga od nedavno poznajete su baš ono što ste oduvek priželjkivali - ispunjeni zabavom i stabilnošću. Vikend donosi neke zanimljive uspomene kojih ćete se sećati ceo život.
 • Petao

  U ponedeljak i utorak obratite pažnju na ponašanje u saobraćaju - postoji rizik od padova i lomova. Dodatna pažnja je poželjna i kada su u pitanju vaši odnosi sa partnerom, jer u sredu vas očekuju nesporazumi i manje prepirke. Ova nedelja je dobra za ostvarivanje nekih želja koje su vam iz samo vama znanih razloga uvek bile u drugom planu. Takođe, pogodna je i za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji razmišljaju o promeni posla.
 • Pas

  Nedelja će početi u prilično pozitivnom raspoloženju. Bićete tolerantni i opušteni pa će vaši prijatelji želeti da provode vreme sa vama. I na ljubavnom planu vas očekuju pozitivne vibracije. U utorak vas očekuje interesantan susret sa nekim do koga vam je veoma stalo. Od srede budite fizički aktivni kako biste ispraznili višak energije koju imate. Budite mirni za vikend i držite se podalje od nezakonitih akcija kako ne biste imali probleme. Savetuje vam se da odete na krako putovanje ili na izlet u prirodu.
 • Svinja

  Nedelja ispred vas je povoljna za komunikaciju sa drugim ljudima. U utorak biste mogli biti naročito lenji, ali vodite računa da ne izbegavate previše obaveze koje imate, kako ne biste bili na gubitku, naročito kada su finansije upitanju. Sredinom nedelje bi emotivni krah mogao loše uticati na vaš ego. Pokušajte da budete prizemljeni. Savet iskusnog prijatelja mogao bi vam pomoći da se osetite bolje. Vikend je pravo vreme za kratku avanturu. Otputujte van grada i opustite se. Predstoji vam novo, interesantno poznanstvo.