Nedeljni Kineski horoskop

 • Pacov

  U ponedeljak ćete biti posebno impulsivni. Do sredine nedelje nemojte donosti važne odluke. Sreda je pravi trenutak da krenete sa učenjem ili na neko putovanje. Informacija koji saznate dobro će vam doći u donošenju odluka. Dramatična i nefleksibilna osoba će vam poremetiti planove krajem nedelje. Budite strpljivi. U subotu ćete biti puni energije i to jepravo vreme za malo fizičke aktivnosti. Odvojte malo vremena za sebe u nedelju da se odmorite i napunite enrgijom.
 • Bivo

  Možda ćete se osećati veoma tvrdoglavo i previše emotivno u ponedeljak. Sredina nedelje donosi veću fokusiranost. Prihvatićete savete novog prijatelja što može da utiče na vaš odnos sa drugima iz okruženja. Starija osoba će ceniti vaš uloženi napor krajem nedelje. U subotu ste puni energije i vreme je da je iskoristite kroz neku fizičku aktivnost. Pustite mašti na volju u nedelju. Opustite se i uživajte u lepom ambijentu.
 • Tigar

  Pustite svoju maštu na slobodu. Pokušajte da ignorišete poslove vezane za kuću, kao što je pranje veša i čišćenje i bavite se kreativnijim aktivnostima. Ako planirate da pokrenete neki novi projekat, sreda je pravo vreme za to. U petak pozovite dobrog prijatelja i podelite sa njim svoje planove. Pazite da se ne preforsirate za vikend. Očekuje ves obilje poziva, zabave i druženja. Pronađite malo vremena i za sebe.
 • Zec

  Ovo je nedelja kada ćete biti posvećeni uglavnom hrani. Budući da ste veliki gurman, verovatno ćete uživati u ovome. Vrlo je moguće da ćete naleteti na novootvoreni market i kupiti obilje namirnica. Sredinom nedelje napravite večeru za svoje prijatelje i pokažite im svoje kulinarske sposobnosti. Vikend provedite fokusirajući se na obaveze koje imate u svom domu. U subotu napravite veliko spremanje kuće, bašte ili ostave, a u nedelju uživajte u plodovima svoga rada sa porodicom i prijateljima.
 • Zmaj

  Otvoreno priznajte i sebi i drugima da niste raspoloženi za posao i završavanje obaveza koje ste započeli. Vama je već svega dosta i krajnje je vreme da se opustite i posvetite sebi. Sve loše stvari koje su vas mučile i umarale, ostavite iza sebe. Sreda je povoljan dan za kupovinu novosezonske garderobe. Kraj nedelje je povoljan za planiranje putovanja. Ako ste u prilici, za vikend idite van grada u neki obilazak ili avanturu. Idite i zabavite se, definitivno ste to zaslužili.
 • Zmija

  Vaša kreativnost će u ponedeljak biti naročito izražena. Cele nedelje pratite svoje snove. U utorak sve što budete radili proverite dva puta, jer bi moglo doći do konfuzije. Sreda je dan povoljan za akciju i savršen ukoliko ste planirali neki novi projekat. Vaše veštine će biti izražene, naročito ako se bavite poslom koji je vezan na žene. Subotu iskoristite za posetu prijateljima ili rodbini, dan je kao stvoren za to. U nedelju vas očekuje interesantan romantični susret. Ne budite stidljivi i zatvoreni.
 • Konj

  Interesantan susret ili neko novo poznanstvo, početkom nedelje će pokrenuti vašu maštu. Vodite računa da se zbog toga ne vinete previše u oblake i zanemarite svoje svakodnevne obaveze. Sreda je dan kao stvoren za ljubav. Taj dan provedite sa voljenom osobom, ili kontaktirajte nekoga ko vam je već duže vreme interesantan. Za vikend se posvetite zdravlju, idite u neki fitnes centar ili napravite dugu šetnju kroz šumu ili pored reke.
 • Koza

  Drama koja se dogodi početkom nedelje može biti vrlo lako rešena, ali vi morate da uložite malo sebe i popustite. Vaša tvrdoglavost će vas samo unazaditi i sprečiti da budete srećni. U sredu ćete biti izuzetno inspirativni i puni ideja kada je posao upitanju. Ako imate neke nedoumice, podelite ih sa partnerom. Razgovor nekoga ko vas voli i ko ima razumevanja najbolje će vam pomoći. Vikend će vam proteći u radnom raspoloženju. Nemojte da vas to brine. Svaki trud donosi nagradu.
 • Majmun

  Možda će te osećati kao da ste uradili sve što ste mogli da poboljšate tešku situaciju u kojoj ste se našli. Ne očajavajte što izgleda da ljudi ne cene vaš uloženi napo. Pridržavajte se odluka koje donosite i stvari će krenuti na bolje. Sreda je pravi trenutak za poboljšanja na poslu. Razmislite o nekom dodatnom kursi koji će dići vaše veštine na novi nivo. Opustite se sa prijateljima za vikend. Nema potrebe da budete stalno ozbiljni.
 • Petao

  Poslušajte bilo koji savet koji dobijete ove nedelje, pokazaće se veoma korisnim čaka i ako odlučite da ga ne prihvatite. Stvari će vam se malo otrgnuti kontroli u utorak. Odgodite donošenje bilo kakvih odluka do kraja nedelje.Sreda je pravi dan da provedete u druženju sa prijateljima. Razgovarajte sa osobama koje su vam bliske u vezi donošenja važnih odluka. Sa pozitivni stavom ćete progurati vikend. Ne brinite ako se neko malo udalji.
 • Pas

  Početkom nedelje porodica i saradnici na poslu izraziće veoma jaka pozitivna mišljenja i podržaće vas u donošenju odluka. Potrudite se im se nađete pri ruci ako zatreba. Sredinom nedelje stvari će krenuti da na bolje. Razmislite o nekom novom projektu i krenite svom snagom napred. Naporan rad koji ste uložili urodiće plodom krajem nedelje. U subotu je moguće da će doći do sukoba, možete izgubiti strpljenje. Odvojte malo vremena u nedelju da se dmorite i oporavite.
 • Svinja

  Bićete veoma emotivni u ponedeljak. Postoji rizik da će pogrešna stvar biti izrečena. Posebno se čuvajte ogovaranja. Odložite bilo kakvo donošenje važnih odluka do srede. Bićete puni optimizma i verujte u svojoj intuiciji sredinom nedelje. Sreda je pravo vreme za malo romanse u vašem životu. Subota je pravi dan za fizičke izazove, ali pričuvajte se povreda . Nedelju iskoristite da se malo opustite i pobegnete od stvarnosti. Filmovi, knjige i muzika mogu vam pomoći u tome.