Nedeljni Kineski horoskop

 • Pacov

  U ponedeljak biste mogli da pokažete zavidno pregovaračko umeće, a da pritom ne izgubite strpljenje i dobro raspoloženje. Ishiterene reakcije bi mogle da se pojave u komunikaciji sa povučenom, pasivno - agresivnom osobom, stoga je ipak potreban manji oprez. U utorak, ne opterećujte se time šta drugi misle o vama, svetu se ne može ugoditi. U četvrtak vas očekuje jedno novo, zanimljivo poznanstvo. Neka manja neprijatnost bi mogla da vam pokvari planove za vikend. Ne budite obeshrabreni.
 • Bivo

  Ova nedelje je pogodna za uvođenje promena u vaš život i isprobavanje mnogih novina. Naročito su favorizovane promene vezane za vaše životni prostor. U sredu se posvetite aktivnostima vezanim za umetnost. Četvrtak je dan kada ćete otkriti da imate mnogo saosećanja prema nekome koga ste od nedavno upoznali. Takođe, tada je potreban i oprez u saobraćaju. U subotu izbegnite jedan razgovor po svaku cenu. Neko nije sasvim iskren prema vama i pokušaće da zloupotrebi vašu dobrotu.
 • Tigar

  Iskoristite svaku mogućnost da u ponedeljak podelite svoje iskustvo sa okolinom. Vaša potreba kao i talenat da učite druge biće veća nego što je to uobičajeno. Sredinom nedelje će vaše emocije biti veoma intenzivne. Osećaćete ljubav prema nekome toliko snažno da nećete moći da se kontrolišete. I ne morate. Slobodno podelite svoja osećanja. Za vikend je moguća neka porodična drama koja će poremetiti vaše lične planove. Ne nervirajte se zbog toga. Neka vam ukućani budu na prvom mestu.
 • Zec

  Vi ćete početkom nedelje biti sposobni da vidite tok događaja bolje od okoline. Podelite sa njima rešenja koja imate. Sredinom nedelje emocije će biti intenzivirane. Na vama je izbor hoćete li ih podeliti ili sačuvati za sebe. Jaka želja za uzbuđenima će učiniti da vam svakodnevnica bude dosadna i neinspirativna. To znači da je vreme za nešto novo. Usudite se da se za vikend otisnete u avanturu. Umetnost, muzika, ljubav, sport… Neka to bude bilo šta što će vas ispuniti.
 • Zmaj

  Rasprava među prijateljima će vas dovesti u poziciju da saznate nešto što se krilo od vas. To bi vas moglo uvrediti. Vodite računa da se i vi ne upustite u raspravu, jer bi vas to moglo potresti i isfrustrirati. Seksualna energija u vama biće veoma jaka sredinom nedelje. To će dovesti do toga da promenite rutinu i planove koji su uobičajeni. Vikend je povoljna prilika za bekstvo iz grada. Ne brinite za odgovornosti koje imate. Svakako će vas sačekati kada se vratite. Dajte sebi oduška.
 • Zmija

  Ponedeljak je idealan dan za razrađivanje detalja kada je upitanju projekat na kom radite. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da sredinom nedelje upoznate neku osobu prema kojoj će vam se probuditi emocije i sa kojom biste mogli započeti emotivnu vezu. U petak zadržite svoj smisao za humor ukoliko upadnete u nevolju. Za vikend nađite način da se opustite. Uzmite neku lepu knjigu, romantični film ili slušajte opuštajuću muziku. To će povoljno uticati na vaše mentalno zdravlje.
 • Konj

  Ako u ponedeljak budete imali problem, najbolje rešenje je da zatražite stručan savet. Neka starija osoba, verovatno član porodice biće vam od posebne koristi. Saslušajte šta ima da vam kaže. Sredinom nedelje ćete shvatiti neke stvari po pitanu vaše trenutne veze i bićete veoma zadovoljni. Krajem nedelje će vam biti prilično dosadno. Pratite svoje srce i nađite način da se zabavite. Vikend je idealan da se opustite sa prijateljima zaboravite na obaveze.
 • Koza

  U ponedeljak ćete napokon shvatiti koji je uzrok problema koji vas muči u poslednje vreme i rešićete ga. Sredinom nedelje ćete imati potrebu da izrazite nešto što osećate duboko u sebi. Seksualna želja i kreativnost biće na visokom nivou. Krajem nedelje ćete biti prilično rasejani i izgubljeni, pa izbegavajte donošenje važnih odluka. Pazite se ako budete radili nešto u kuhinji ili neke druge radove sa oštrim predmetima. Za vikend se opustite i zaboravite na poslovne obaveze.
 • Majmun

  Naporan rad može vas odvesti u izolaciju od voljenih osoba i do osećaja usamljenosti. Potrudite se da se socijalizujete, čak i kada nemate mnogo volje i energije. Neka iskustva sredinom nedelje omogućiće vam bolji uvid u vaše emotivno stanje. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka mogu da očekuju jedan romantičan susret u četvrtak. U petak, vaš um će biti maksimalno angažovan na poslovnim projektima. Važno je da smireno prihvatite iznenadne preokrete u situaciji.
 • Petao

  Iz nezgodnih situacija najlakše ćete se izvući ako poslušate savet stručnjaka ili osobe sa više iskustva. Intenzivne emocije vas prilično odvlače od realnosti već u utorak. Ne bi bilo loše da provedete neko vreme sa osobom prema kojoj gajite simpatije, kako biste umirili vaš duh i želju. Ni sami još uvek niste svesni jačine vaših emocija. Petak je idealan za šoping, a sam vikend, generalno, pogodan za udovoljavanje sebi i ispunjenje najvećih fantazija.
 • Pas

  Ova nedelja može biti prilično stresna za vas ako budete insistirali na uobičajenom i već poznatom. Potrudite se da na poslu imate potpunu kontrolu nad situacijom. Vaša intuicija vam može biti od velike koristi prilikom donošenja jedne odluke. Četvrtak je dan kada ćete konačno nazreti rešenje jednog problema koji vas već duže vreme okupira. Neko iz vaše okoline krije osećanja koja gaji prema vama. Ne savetuje vam se započinjanje bilo kakvog ozbiljnijeg partnerskog odnosa.
 • Svinja

  Pred vama je jedna uzbudljiva nedelja, a naročito ako ste spremni da neke stvari uradite na nov, drugačiji način. Takođe, imaćete potrebu za privatnošću, već u ponedeljak. Individualni rad donosi odlične rezultate i mnogo zadovoljstva. Ne ustručavajte se da igrate na kartu prijatne spoljašnjosti i harizme. U sredu, neke kritike ne uzimajte k srcu. Petak je dan kada treba da obratite pažnju na zdravstveno stanje jednog člana porodice. Takođe, neko iz vaše neposredne okoline će previše burno reagovati u jednoj situaciji - ne dozvolite da vas to izbaci iz takta.