Mesečni Kineski horoskop

 • Pacov

  U oktobru, promene u bliskim vezama doći će bez upozorenja, ali ukoliko razmislite, nagoveštaji su sve vreme bili tu. Vreme je da započnete razgovor. Ukoliko tražite ljubav, morate prihvatiti ljude takve kakvi jesu. Da li vam je potrebna sva ta drama? Profesionalno, koncentrišite se na detalje u narednih 30 dana. Posebno obratite pažnju na male stvari koje niko drugi ne želi da reši. Postoje velike nagrade za onoga ko ih privede kraju.
 • Bivo

  Ovog meseca, promena rutine uticaće na više uzbuđenja u vašoj ljubavnoj vezi. Neko vama blizak vam može doneti dobre vesti onda kada ih najmanje budete očekivali. Bivoli koji su u potrazi za ljubavi bi trebalo da budu društveni ovog oktobra. To je odlično vreme da upoznate nekoga novog. Profesionalno, važna je ozbiljna predanost vašem poslu u narednih 30 dana. Nemojte biti iznenađeni ukoliko budete nagrađeni od strane svojh nadređenih. Nagrada može biti u vidu boljih uslova, nove pozicije ili čak novčanog bonusa!
 • Tigar

  Bliskim vezama potrebno je malo magije ovog oktobra. Za tigrove koji su u potrazi za novim partnerom, druženje vodi ka uspešnim vezama. Moraćete da odvojite zabavu od posla, pošto je profesionalno u pitanju sasvim druga situacija. Tigrovima je potrebna istrajnost u narednih 30 dana. Ovaj period nije pogodan za rizikovanje ukoliko stvarno ne postoji potreba. Najbolji savet je da ničemu ne pristupate olako. Sa usresređenošću, vaš uspeh je na dohvat ruke.
 • Zec

  Bliske veze su pune podrške kada su svi spremni da pomognu. Ljubavne veze će se produbiti ovog meseca. Zečevi bi trebalo da se kreću polako ukoliko su u potrazi za novim partnerom. Nema potrebe da požurujete ovaj proces, naročito ukoliko obnavljate staru vezu. Mislite da poznajete jedno drugo, ali oboje ste se promenili. Profesionalno, nikada nemojte zanemariti savet ili kritiku. Ne morate ih poštovati, ali bi trebalo da ih saslušate u narednih 30 dana.
 • Zmaj

  Ovo je pozitivno vreme za bliske veze Zmajeva. Uživajte u davanju i primanju. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, ući ćete u novu fazu. Imaćete ljubavnu sreću ovog meseca, pa se preporučuje druženje i zabavljanje. Profesionalno, Zmajevi moraju da poštuju pravila u narednih 30 dana. Ukoliko imate neke sumnje, uvek možete zatražiti savete svojih saradnika.
 • Zmija

  Oktobar neće biti najlakši mesec ukoliko Zmije ne iskoriste priliku da rade na bliskim vezama. Biće bačen trud ukoliko, posle svega, one propadnu. Trud i upornost je ono što će učvrstiti svaku ljubavnu vezu. Zmije koje žele da otkriju novu ljubav mogu pronaći nova mesta na kojima se ona krije. Savetuje se upoznavanje novih i uzbudljivih ljudi. Profesionalno, nemojte olako donositi odluke. Možda ćete praviti nepotrebne rizike u narenih 30 dana. Potrebna je krajnja ozbiljnost da bi ste izašli na kraj sa svakom situacijom.
 • Konj

  Svakome je potreban odmor, pa čak i bliskim vezama među ljudima. Posvetite vreme obnavljanju starih prijateljstava umesto da tražite nova. Konji koji su u potrazi za ljubavi biće očarani izgledom drugih ovog oktobra. Morate tražiti mnogo bitnije karakteristike ukoliko želite stabilnu vezu. Profesionalno, kritike će biti u izobilju, bez obzira na to koliko god Konji budu pokušavali da pobegnu od nje u narendih 30 dana.
 • Koza

  Na ljubavne veze će uticati sva zbivanja koja se dešavaju oko nje ovog oktobra. Radite na balansiranju emocija. Koze koje su u potrazi za ljubavi ne bi trebalo da se oslanjaju na izgled i površne analize. Drugim rečima, ne možete suditi o nekome dok ga ne upozate. Profesionalno, izbegavanje odgovornosi nije preporučeno u narednih 30 dana. Morate se pobrinuti za sva vaša zaduženja. Ukoliko stvari nisu onakve kakve treba da budu, vi ih morate ispraviti.
 • Majmun

  Ukoliko ste osećali da vam je potreban nov, svež početak u vašim ljubavnim vezama, vaša želja će biti ispunjena ovog oktobra. Majmuni koji traže ljubav biće puni harizme i odlično će se snalaziti u društvu. Nema potrebe da žurite. Saznaćete da se ljubav razvija svakim izlaskom. Profesionalno, postoje pitanja koja morate rešiti u narednih 30 dana. Ne treba samo da pričate o problemima, već i da im se posvetite. Znaćete kako to da uradite zahvaljujući vaćem ogromnom iskustvu koje ste prikupili tokom godina.
 • Petao

  Nemojte toliko olako kritikovati vaše bliske veze. Postoji tanka linija između dobrih namera i cepidlačenja. Nema potrebe da nekome povredite osećanja. Ukoliko tražite ljubav, vaša intuicija će biti odlična. Nije sve uvek u redu, naročito ne ovog oktobra. U ovakvim vremenima, malo skepticizma nikada nije na odmet. Profesionalno, Petlovi će želeti da poboljšaju i obogate ono čime se bave i ono gde se nalaze. Takođe, ovo nije trenutak da tražite nov posao.
 • Pas

  U bliskim vezama, računali ste na nečiju pomoć, ali nemožete stupiti u kontakt sa tom osobom. Dajte joj do znanja koliko trenutno zavisite od nje. Ukoliko ste u potrazi za ljubavi, ponuda neće zadovoljiti vaše kriterijume. Trebalo bi da sačekate neko vreme pre nego što se upustite u ljubavne igre. Profesionalno, važna je i šira i uža perspektiva u narednih 30 dana. Važno je da saznate o čemu se stvarno radi. To će vam pomoći da bolje razumete vaše mesto u svemu.
 • Svinja

  Harmoničnost je glavna odlika vaših ljubavnih veza ovog meseca. Svinjama koje su u potrazi za ljubavlju potrebna je doza iluzija sa dozom realnosti. Nove i dinamične ljubavne veze često nisu onkve kakvim se čine na prvi pogled, iako u početku izgledaju kao ono što ste tražili. Profesionalno, sada nije trenutak da se distancirate od drugih. Stvari će se poboljšati u narednih 30 dana zahvaljujući podršci i ohrabrenju. Kontakti koje ste ostvarili vam takođe mogu pomoći.