Mesečni Kineski horoskop

 • Pacov

  Ukoliko stvarno želite da razumete šta je to što neko pokušava da vam kaže, moraćete da stvarno obratite pažnju na poruku koju želi da vam prenese. Možda niste iskoristili priliku dovoljno dobro, ali imaćete i drugu šansu. Ovog puta, budite strpljivi ukoliko tražite ljubav. Profesionalno, kada prisvojite nešto, prisvajate i obaveze koje to nosi sa sobom. Ovi problemi će nestati krajem meseca.
 • Bivo

  Iskrena osećanja dominiraće u vašim ljubavnim vezama ovog aprila. Slušajte sa poštovanjem i ako se ne slažete. To je razgovor, što je dobra stvar. Oni koji su bez partnera privući će druge svojim bezbrižnim i opuštenim stavom. Ne treba da tražite. Oni će tražiti vas. Sve što treba da uradite je da malo sačekate! Profesionalno, april je avanturistički mesec za Bivole. Umrežite se sa drugim ljudima preko interneta i proširite svoje kontakte. Jedan kontakt može biti veoma koristan ukoliko ugrabite priliku i iskoristite ga.
 • Tigar

  Proleće podstiče zaceljivanje, rešavanje problema i odvezivanje čvorova u bliskim vezama. Ukoliko tražite partnera, možete naći baš onaj tip romantične osobe koji tražite. Ipak, Tigrove šare su prave i ujednačene, a previše monotonosti vodi do dosade. Profesionalno, tigrovi mogu biti veoma nervozni kada treba da donesu odluke. Osećaćete se kao da vam nameću obaveze, pa pokušajte da odlažete rokove što je više moguće u narednih 30 dana ovog Novog Meseca.
 • Zec

  Bliske veze biće vam mesto za beg od spoljašnjeg sveta ovog aprila. Uživajte u obostranim lepim osećanjima. Sledeća godina biće vaša ukoliko tražite dugotrajnu vezu. U ovom svetlu, budite strpljivi. Samtrajte da su novi poznanici u 2017 godini deo vaše potrage i razlog vaših pozitivnih rezultata budućnosti. Profesionalno, dopustite da vas promene koje se dešavaju oko vas odvedu ka nečemu pozitivnom. One će vam biti važan izvor informacija koji će vam pomoći da razumete predstojeće događaje. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć
 • Zmaj

  Zmajevi se mogu susresti sa neslaganjem u bliskim vezama. Problem je u nerazumevanju želja i interesovanja. Jedino rešenje je da uložite dodatni trud i razumevanje onoga što ta osoba želi da vam poruči. Ukoliko tražite ljubav, izlaženje će biti emocionalno komplikovano. Sačekajte bolji trenutak i potrudite se da pronađete nekoga ko je sazreo i ko ume da se kontroliše. Profesionalno, april je odličan mesec za Zmajeve koji pred sobom imaju zasno zacrtan cilj.
 • Zmija

  U aprilu, vašoj ljubavnoj vezi potrebna je pažnja- psihička, emotivna, društvena i intelektualna. Postanite jači i procvetajte. Ukoliko tražite partnera, ovo nije najbolji trenutak. Ipak, nemojte olako odbijati prijateljstva koja vam donose sreću. Profesionalno, izbegavajte borbe za višu poziciju i autoritet. Umesto toga, ostanite fokusirani na svoj cilj. Niste bespomoćni. Samo dozvolite drugima da istroše svu svoju energiju i ukaljaju svoj ugled. Na ovaj način, rešićete se dobrog dela konkurencije.
 • Konj

  Ovog meseca, volite druge i dopustite da i drugi vole vas. Ukoliko tražite partnera, postoji šansa da ćete pronaći svoju srodnu dušu. Ne žurite i izgradite pravu vezu. Profesionalno, zaboravite na svestranost i rešavajte jedan po jedan problem. Isplanirajte svaki korak u rešavanju problema. Koordinirajte radom tako da ne dozvolite da četiri konja vuku kola u suprotnim smerovima. Što više radite pod pritiskom, to ste bolji u tome.
 • Koza

  April donosi olakšanje i smanjenje tenzija u vašoj ljubavnoj vezi. Stvari se menjaju i sada Kozama predstoji lep i bezbrižan period. Verujte svojoj intuiciji. Profesionalno, imate želju da zavrišavate svoje obaveze, a nagrade su pred vama. Uspeh će možda zahtevati samostalan rad ovog meseca. Ovo je rezultat toga što drugi nisu fokusirani na poštovanje rokova i pravila. Kada radite sami, sve je obavljeno u najboljem redu.
 • Majmun

  "Iskrenost“ je ključna reč ovog meseca i podrazumeva čist i odan odnos prema partneru. Ovo takođe važi i ukoliko tragate za ljubavi. Nemojte se zadovoljavati osobama koje nisu vredne vaše iskrenosti. Profesionalno, najveći rizik je ne rizikovati uopšte. Veliki broj ljudi nerado rizikuje, ali vi ne pripadate toj grupi. Obratite pažnju na to šta vam je sve dostupno narednih 30 dana.
 • Petao

  Ovog meseca, dve najsrećnije reči biće "Izvinjenje prihvaćeno.“ Ukoliko tražite ljubav, trebalo bi da upoznate nove ljude. Širenje kruga prijatelja pružiće vam priliku da se upoznate sa ljudima sa kojima pre niste mogli. Dok veze nisu u najboljem stanju, profesionalno, istaćićete se među kolegama tokom ovog meseca. Iskoristite svaku priliku koja vam se bude ukazala. Nemojte dopustiti da vas problemi u vezi ometaju.
 • Pas

  April donosi mnoga raspoloženja i odgovornosti u vaše najbliže veze. Ukoliko tražite partnera, nećete se osećati previše društveno i spremno za prilaženje drugima. U ovom svetlu, imate veće šanse da ćete upoznati neku ozbiljniju osobu. Profesionalno, držite sve kanale otvorenim. Komunicirajte, čak i kada ne želite. Saslušajte sve što drugi imaju da vam kažu, čak i ako to ne želite da čujete. Pokušajte da rešite nesporazume. Svađe su poslednje što vam treba. Prolećni dani su idealni za planiranje budućnosti.
 • Svinja

  Iskoristite ovaj mesec da dobro sagledate svoju situaciju. Razmislite o tome gde se sada nalazite i kojim putem ćete nastaviti. Bićete naročito samouvereni ukoliko tražite partnera. To čini da lakše privučete ljude. Profesionalno, suočavate se sa velikom preprekom i ukoliko vam um govori da treba da se sklonite odatle, nema boljeg trenutka da potražite nov posao.