Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Uložite dodatni napor da se uklopite u aktuelni kolektiv. Nikuda vas neće odvesti nastojanje da sve bude po vašem. Poštovanje možete zaslužiti samo i ukoliko poštujete druge. Vreme je za učenje nekih bitnih poslovnih, ali i životnih lekcija.
 • Bik

  Danas biste mogli da poslušate savete starijih, a pogotovo iskusnijih od vas kada je profesionalni uspeh u pitanju. Pravite mentalne beleške o svemu što vam može biti od koristi. Najbolji pristup najčešće nije onaj koji je najočigledniji. Pažljivo slušajte i učite iz tuđeg iskustva.
 • Blizanci

  U punoj ste snazi i kondiciji i spremni za sve poslovne izazove. Danas biste mogli da se opredelite za neke aktivnosti koje iziskuju veći fižički napor. Promišljeno ulažite energiju. Najbolje bi bilo da se fokusirate na lične projekte, umesto na one koji se tiču drugih.
 • Rak

  Neprihvatanje tuđeg mišljenja vas dovodi u neprilike i otežava vam napredovanje u karijeri. Da biste uspeli u poslovnom svetu, morate biti spremni na prilagođavanja. Biti otvorenog uma i biti fleksibilan su stvari na samom vrhu spiska koji treba da usvojite.
 • Lav

  Sada je pravi trenutak da istražite vaše kreativne ideje i poradite na nekim željama. Potrudite se da budete u poziciji koja vam omogućava personalni rast. Stagnacija je poslednja stvar koja vam danas treba. Ukoliko ste nezadovoljni aktuelnim radnim mestom, vreme je za promene.
 • Devica

  Okružite se ljudima koji su podjednako posvećeni poslu i strastveni kao što ste i vi. Mogli biste da naučite mnoge stvari vezane za poslovni napredak, čak i da promenite vlastitu perspektivu. Danas ćete sa lakoćom razmenjivati ideje. Potrudite se i da budete pažljivi slušalac.
 • Vaga

  Obrazovanje je proces koji se nikada ne završava. Zaboravite na formalna učenja i usvajanje znanja. Danas biste mogli da odlučite da pohađate neki kurs putem interneta. Odaberite oblast koja vas zanima i prionite na posao! neke informacije će vas ostaviti bez daha!
 • Škorpija

  Svi u vašoj okolini danas prosperiraju zbog jednog vašeg poslovnog postignuća. Kako i ne bi, kada ste u to uložili mnogo energije, truda i neprospavanih noći. Vreme je za slavlje, ali i za zasluženi predah. Na vama je samo da odaberete sa kime ćete da proslavite.
 • Strelac

  Nastavite sa radom na jednom projektu koji ste započeli pre nekog vremena. Ne odustajte i ne očajavajte, pogotovo ako se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Danas dobijate potpuno novi uvid u postojeće prepreke. Neki problemi će se konačno rešiti.
 • Jarac

  Projekti koji uključuju elektroniku, kompjutere, danas se ne odvijaju prema vašim zamislima. Najbolje bi bilo da zatražite pomoć stručnjaka, umesto da na svoju ruku pokušavate da otklonite problem. Nije greška priznati da nešto ne znamo - mnogo je veća šteta upropastiti nešto lažnom samouverenošću i neznanjem.
 • Vodolija

  Podignite vaše ideje na viši nivo. Ne zadovoljavajte se trenutnom pozicijom. Imajte vere u sebe i dovoljno samopouzdanja da načinite korak napred. Bićete prijatno iznenađeni, ali i svi u vašoj okolini. Ovaj dan donosi mnogo pozitivnih zbivanja.
 • Ribe

  Probajte novi pristup u rešavanju nekih problema, umesto da nastavljate po starom. Neke stvari treba da sagledate iz drugog ugla. Moguće je da ćete se na kraju dana osećati kao sasvim druga osoba. Neće vam biti jasno kako to da se nekih stvari niste ranije setili.