Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Rešeni ste da uspete u jednom projektu koji vam mnogo znači. Potrudite se da sredite finansijsku situaciju, jer ovo vam je jedna od onih prilika koja se retko sreće. Neko će pokušati da vam ospori neka prava koja vam sleduju – budite istrajni i nemojte da klonete duhom.
 • Bik

  Osećaj sentimentalnosti na radnom mestu može biti dvojak. Sa jedne strane, briga za kolege ili zaposlene je nešto što zasližuje vašu pažnju. Sa druge, preterano bavljenje tuđim životima može vam doneti više štete nego koristi. Pokušajte da napravite balans.
 • Blizanci

  Fokusirajte se na stvari na koje imate uticaja. Preterano zalaganje za nešto što je izvan vaše nadležnosti doneće vam više štete nego koristi. Povucite se na vreme. Možete da zablistate u situaciji koja vam isprva neće biti primamljiva, ali dajte joj šansu.
 • Rak

  Bilo bi dobro da budete maksimalno koncentrisani na ono što radite i da ne dopustite sebi da vas bilo ko u bilo čemu preduhitri. O svojim planovima ne treba mnogo da se poveravate Ukoliko ste nezadovoljni statusom na poslu, ne ulazite u konflikte dok ne nađete bolje rešenje.
 • Lav

  Vaša principijalnost neće imati neku veliku vrednost u očima nadređenih, pogotovo ako su usmereni samo na finansijsku dobit. Ako ste spremni na sve izazove, odricanja, prekovremeni rad, koliko već sutra, bićete opušteniji i staloženiji.
 • Devica

  Ukoliko planirate da radite sa strancima ili da proširite saradnju, potražite pomoć sobe od poverenja. Bez iskustva u ovoj oblasti, ne možete da računate na uspeh. Jedan savet mlađeg kolege biće i više nego dobrodošao. Budite na pravom mestu u pravo vreme.
 • Vaga

  Danas nećete biti u stanju da se organizujete na način da zadovoljite potrebe kolektiva, a pogotovo nadređenih.Neko ima velika očekivanja koja ne možete da ispunite. Iako ste veliki entuzijasta, danas možete biti prilično nametljivi u ostvarivanju svojih ideja.
 • Škorpija

  Sva vaša požrtvovanost i trud koji ste uložili donosi željene rezultate. Ako je ikad postojao dobar dan za nove početke, to je ovaj. Nemojte da se suzdržavate od stvari koje planirate da predočite javnosti. Neke obaveze podrazumevaće vašu punu posvećenost, ali vi imate dovoljno volje i energije da im se posvetite.
 • Strelac

  Očekivane vesti će kasniti, ali imaćete dovoljno vere u sebe da ih na miru sačekate. Ne opterećujte se nepotrebnim glasinama. Jedna poruka od nadređenih će vam vratiti veru u vaš trud i zalaganje. Ne odustajte na pola puta i ne razmišljajte kao gubitnik.
 • Jarac

  Podrška jednog prijatelja biće više nego korisna. Ne odbijajte je. Povoljan je moment za oslanjanje na saradnike, a naravno i na prepuštanje dela odgovornosti. Mnoge stvari ste držali samo za sebe, a nije bilo potrebe. Potrudite se da prepustite deo obaveza na druge.
 • Vodolija

  Muzika, umetnost i emocije će danas biti sastavni deo vašeg života. Potrudite se da ugodite potrebama, ali i nekim očekivanjima drugih ljudi. Svesni ste da u nečemu grešite, pa pokušajte da pronađete rešenje. Ovo je idealan dan za ispunjenje nekih obećanja.
 • Ribe

  Nešto što vas je sputavalo konačno popušta. Imaćete potrebu da nadoknadite sve što ste propustlii. Neko iz vašeg okruženja je svestan da su vaše ambicije mnogo veće i da se nećete zadovoljiti nečim prosečnim, da ćete biti u stanju da se borite za svoja prava i ideje.