Dnevni Poslovni Horoskop

 • Ovan

  Bićete u otvorenom konfliktu sa nekim iz vašeg radnog okruženja i to nikako ne možete izbeći. Osoba o kojoj je reč, govori uvijeno i dvosmisleno, a nikako direktno i ono šta zaista misli. Ne dozvolite da vas izbaci iz takta. Ostanite dosledni sebi i svojim uverenjima.
 • Bik

  Vas danas ne drži mesto i svaki rad u zatvorenom prostoru za vas predstavlja pravo mučenje. Ukoliko ste u mogućnosti, prihvatite se svih zadataka koji treba da se obave van uobičajenog radnog mesta. Takođe, prija vam individualni rad. Pokušajte da nađete rešenje.
 • Blizanci

  Dobićete mnogo podrške i priznanja za svoj rad od ljudi od kojih se uopšte niste ni nadali. Ovo ja za vas pravi stimulans koji vas ohrabruje da kujete velike planove. Budite istrajni i fokusirani na krajnji rezultat. Podrške vam neće faliti ni u jednoj etapi na putu do cilja.
 • Rak

  Osećate neku vrstu napetosti i pozitivne treme koja vas motiviše da date svoj maksimum. Uzbuđenje je svuda oko vas, ali u vašem slučaju, stimulativno. Danas vam neće nedostajati ni inspiracije za neke nove projekte. Bićete iznenađeni količinom postignutog - i više nego što ste mogli da pretpostavite.
 • Lav

  Ukoliko se danas adekvatno budete postavili prema jednom kolegi ili poslovnom partneru, dobićete saveznika na duže staze. Potrudite se da se prema svima ophodite sa poštovanjem. Jedan konflikt će biti nemoguće izbeći, ali u pitanju je nešto prolaznog karaktera.
 • Devica

  Jedan konflikt na radnom mestu će naprosto biti neizbežan, a vi se zaista nećete osetiti prijatno povodom toga. Zavađene strane će zahtevati da se nekome priklonite, ali vi ne žurite sa iznošenjem vašeg mišljenja. Dobro proverite sve informacije, pre nego što donesete konačnu odluku.
 • Vaga

  Postoji opasnost da neko ko vam je nadređen u poslu danas iskali svoj bes nad vama i to u prisustvu celog kolektiva. Ne ustručavajte se da kasnije, naravno bez ostalih svedoka, objasnite da ovakvo ponašanje apsolutno nije prihvatljivo. Zauzmite se za sebe.
 • Škorpija

  Ne dozvolite da vas neko uvuče u svoje igrice koje su sve, samo ne poštene i profesionalne. Neko u vašem radnom okruženju traži žrtvu koju će iskoristiti za neke svoje ciljeve. Moguće je da se radi o nekome ko želi da većinu svog posla i obaveza prebaci na vas.
 • Strelac

  Imate snage i odlučnosti za velika dela, jer vam danas ne fali ni samopouzdanja, niti energije. Vaše komunikacione veštine su izuzetno naglašene i ako je potrebno nekoga ubediti ili privoliti za opšte dobro i zajedničke ciljeve - vi ste idealni za to. Uspeh je neminovan.
 • Jarac

  Izvesna količina negativne energije koja će danas preovladati vašim radnim okruženjem otežava vam da se posvetite poslu i izvesnim projektima. Umesto da se fokusirate, vi skačete sa jednog zadatka na drugi, bez reda i smisla. Potrudite se da pod hitno nešto promenite.
 • Vodolija

  Vaše samopouzdanje je poljuljano zbog nastojanja izvesnih osoba koje žele da tako i ostane, a sve sa ciljem da preuzmu kontrolu nad vama. Potrudite se da uspostavite narušenu ravnotežu i izborite se za svoja prava. Ne odustajte i ne gubite energiju i veru u svoje mogućnosti.
 • Ribe

  Vaše detektivske sposobnosti će vam biti od velike koristi u jednoj, pomalo zamršenoj poslovnoj situaciji. Oslonite se na intuiciju kada se budete našli pred višestrukim izborom. Zaboravite na informacije koje su vam predočene - poslušajte vaš unutrašnji glas.