Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Neke stvari koje ste s vremenom nagomilali, a nisu vam potrebne, danas poklonite onima kojima će više značiti. Neka to bude bar jedna stvar. Ne bi bilo loše da napravite plan za opuštanje i odmor. Takođe, ne ustručavajte se da tražite pomoć oko nekih dnevnih obaveza.
 • Bivo

  Što više socijalnih kontakata danas ostvarite, to bolje. Muzika, smeh, dobra zabava - sve vam je to preko potrebno. S obzirom da je velik izbor pred vama, nemate razloga da se ne opustite i uživate. Period napornog rada i neprospavanih noći je konačno iza vas.
 • Tigar

  Ako ste u mogućnosti, započnite neke projekte već u osvit zore. Danas ste u prilici da mnogo toga postignete. Ovo je, takođe, veoma povoljan dan za ljubav. Ne dozvolite da vas neke negativne misli odvoje od prava na sreću. Ako imate decu, obratite pažnju na ono što vam govore.
 • Zec

  Ne dozvolite sebi da vam dan protekne u nepotrebnim razmišljanjima i strahovima koji nemaju izvor u spoljašnjosti. Ponekad, stres izvesne situacije čini mnogo težim, nego što one zapravo jesu. Izbegavajte rizične situacije kao ventil za oslobađanje negativnosti. Imajte vere u bolju budućnost.
 • Zmaj

  Konflikti iz prošlosti ponovo se vraćaju u vaš život. Moguće je da vam je ostalo prilično nedovršenog posla koji više ne može da čeka. Ne budite prestrogi prema sebi - zaboravite na kriticizam i osećanje manje vrednosti. Najvažnije je da iz cele priče naučite nešto pozitivno za u buduće.
 • Zmija

  Odbijanje da prihvatite razlike ili da razumete nečije potrebe može vas dovesti do zahlađenja odnosa sa jednom, veoma dragom osobom. Ako ste srećni u ljubavi, ne dozvolite da zbog vaše nesmotrenosti narušite celokupnu sliku koju partner ima o vama. Uveče prihvatite jedan poziv za izlazak.
 • Konj

  Dan počinje na najbolji mogući način, pogotovo ako ćete imati mnogo druženja sa dragim ljudima. Neko blizak vama bi danas mogao da bude kritički nastrojen. Ne dozvolite da vas ovo pogodi i da nesporazum preraste u otvoreni sukob. Danas potrebe drugih stavite ispred vaših.
 • Koza

  Neke akcije iz prošlosti za koje ste mislili da su dovršene, ponovo sa sobom donose izazove kada je u pitanju vaš posao ili finansije. Vaša urođena odgovornost ovoga puta radi protiv vas. Budite pametni u vezi ovoga. Veoma je lako upasti u malodušnost kada forsirate sebe da radite nešto u čemu ne uživate.
 • Majmun

  Ako ste skloni da preterano kontrolišete svaki segment vašeg života, danas biste mogli da imate problema sa time. Bolje bi bilo da za trenutak zastanete i pustite da vas život vodi. Čak i impulsivnost danas može da bude nagrađena. Naučite da čitate između redova.
 • Petao

  Dobar tajming za vas danas znači sve. Budite pronicljivi i ne srljajte, pogotovo kada je reč o vašem poslu. Malo taktičnosti vam može mnogo toga doneti. Što se ljubavnog života tiče, budite svesni vaše uloge, ali i partnerove. Ne zaboravite na poštovanje - to su vam odlike emotivne zrelosti.
 • Pas

  Ovo bi mogao biti veoma romantičan i uzbudljiv dan za vas. Možda neko mirno mesto na kojem ćete uživati i odmarati, kao što su neki film u bioskopu ili opuštanje na bazenu. Deca bi mogla imati pozitivan uticaj na vas. Provedite svoje slobodno vreme što bliže prirodi.
 • Svinja

  Neko veoma bitan vama bi danas mogao da se prema vama ophodi na krajnje neuobičajen način. S obzirom da ćete biti prilično senzitivni, suzdržite se od naglih reakcija. Razmislite o tome da ovu energiju usmerite na razmišljanja zašto se uopšte nalazite u ovako negativnom stanju duha.