Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Muzika i spiritualne aktivnosti će vam danas pomoći da prevaziđete probleme koje imate. Vi njih nećete uspeti da rešite, ali ćete se opustiti i shvatiti da nije ništa tako strašno. Vaša napetost i umor učinili su da vam sve deluje strašnije nego što to zaista jeste.
 • Bivo

  Pratite svoje srce. Stupite u kontakt sa nekim ko vam zaista nedostaje. Ne bi bilo loše da dan provedete napolju, baveći se sportom i fizičkom aktivnošću. To će povoljno uticati na vaše zdravlje. Ako morate da budete u kancelariji, napravite razmeštaj i oplemenite je nekom biljkom.
 • Tigar

  Zadaci koje danas imate da obavite, imaće sjajne rezultate, naročito ako budete tražili pomoć. Sreća vas čeka iza ćoška, zato se ne ustručavajte da je zatražite. Vi ste po prirodi dostojanstveni, ali nema potrebe da preterujete. Puno ljudi vas voli i želi da vam pomogne.
 • Zec

  Uradite nešto zbog čega ćete se dobro osećati. Pomozite nekome ko je ugrožen. Udomite životinju ili se piključite humanitarnoj organizaciji. Uzmite vreme samo za sebe i razmislite o svom životu. Sve ovo će uticati da se osećate dobro i pozitivno.
 • Zmaj

  Danas ćete biti prilično ćudljivi, a verovatno i nepotrebno dramatični. Vaše raspoloženje dovešće vas u situaciju da izbegavate obaveze i ne ispunjavate data obećanja. Vodite račina da ne povredite nekoga koga volite. Budite manje samoživi.
 • Zmija

  Danas je dan povoljan za ljubav. Problem koji vas muči već duže vreme, danas bi mogao konačno biti rešen. Osobi koju volite, recite koliko vam je stalo. U večernjim časovima se posvetite porodici. Organizujte večeru ili neko drugo druženje. Bitno je da budete zajedno.
 • Konj

  Veoma je važno imati u životu mir i harmniju. Uživanje i pozitivna energija je dar koji ćete vi danas biti u mogućnosti da prenesete drugima. Posvetite se ovome koga smatrate vrednim, kako biste bili sigurni da svoje vreme i emocije ne trošite uzalud.
 • Koza

  Danas, kako biste rešli problem koji imate, spojte svoju skromnost sa snagom koju nosite u sebi. Bilo da su u pitanju porodični ili poslovni problemi, budite jaki i prizemljeni. Ovo je dan koji će doneti niz promena. Neka one budu pozitivne. Sve zavisi od vas. Budite hrabri.
 • Majmun

  Danas je za vas srećan dan. Vreme je idealno za druženje sa porodicom ili za zabavu sa prijateljima. Neka svakodnevne obaveze sačekaju. Posvetite ovaj dan igri, smehu i uživanju. Veče je povoljno za ljubav. Očekuju vas nezaboravni momenti.
 • Petao

  Vaša harizma će danas biti naglašena. Imaćete puno samopouzdanja i stajati uspravno. Potrudite se da i vaš izgled bude u skladu sa tim. Obucite se lepo i nemojte skidati osmeh sa lica. Danas možete mnogo toga. Ako ste ikada želeli da probijete granice, danas je i to moguće.
 • Pas

  Snažan duh i harizma otvoriće vam danas sva vrata. Dan je povoljan za aktivnosti u prirodi sa porodicom ili prijateljima. Očekujte da ćete se sjajno zabaviti. Vodite račina da vaša želja za pobedom i takmičarski duh ne odu u krajnost, pa da ne povredite nekoga ko vam je blizak. Ipak je to samo igra.
 • Svinja

  Danas ćete biti preterano zahtevni bilo da je u pitanju partner, bilo da se radi o kolegama na poslu. Moguća je rasprava ukoliko osetite da vas neko ne sluša ili ako vas ne shvati ozbiljno po pitanju onoga što imate da kažete. Nemojte biti tako ozbiljni. Pokušajte da se opustite i nasmejete.