Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Preispitajte odluke koje su bazirane na onome šta vi dugujete drugima. Vaše potrebe su ipak najvažnije. Nema potrebe da se plašite da to javno izrazite. Vi ste neko ko je pun entuzijazma i volje kada je pomoć drugima u pitanju. Vreme je da se okrenete sebi. Zapitajte se kakvi prijatelji su oni koji vam to osporavaju.
 • Bivo

  Vi imate sjajne ideje. Ovo je jedan od onih dana kada vaš entuzijazam i organizacione sposobnosti prosto sijaju. Ako ste planirali da menjate posao ili mesto na kom živite, danas je pravi dan za to. Možda ćete želeti da to podelite sa prijateljima? Neka to budu stariji ljudi sa iskustvom koji vam mogu dati savet.
 • Tigar

  Da li ste zadovoljni situacijom na poslu ili u porodici? Jaka energija daje vam daje ohrabrenje da promenite ono što vam ne odgovara. Zauzmite se za sebe i sačuvajte svoj lični intergitet. Nema potrebe da trpite nešto što vas remeti i što vam ne prija. Ono što ste dugo odlagali došlo je na red. Budite hrabri!
 • Zec

  Vi radite iza scene dok se drugi spremaju da slave. Primetićete da vas preskaču u tome. Nemojte se nervirati, već ostanite stabilni i skoncentrisani. Fokusirajte se na svoju porodicu i shvatićete da ste voljeniji nego što mislite. Nije sve u tome biti omiljen među kolegama na poslu.
 • Zmaj

  Danas ćete biti raspoloženi za to da budete deo gomile. Radite nešto zanimljivo sa ljudima koje volite i koji su puni uzbuđenja kao i vi. Prijatelji vas vole zato što ste saosećajni i spremni da pomgnete. Dobar prijatelj tražiće od vas savet jer vam veruje. Budite mu pri ruci.
 • Zmija

  Pokušajte da završite sve poslove koje imate danas i organizujte se što je moguće bolje. Moguće je da ćete se osećati pretrpano i pod stresom, ali ukoliko završite na vreme sve rutinske stvari, čeka vas predivno i opušteno veče pored osobe koju želite već duže vreme. Neke želje su ipak ostvarive!
 • Konj

  Snažne reakcije mogle bi naići na osudu. Danas je vrlo moguće da ćete upasti u raspravu u kojoj jednostavno nećete moći da se iskontrolišete. Vodite računa da se to ne odrazi loše po vašu reputaciju. Nekad snažne reakcije pune emocija mogu da izazovu niz problema. Ostanite suzdržani.
 • Koza

  Pozitivan stav je ono što će danas biti vaša glavna vrlina i što će vam pomoći da pregurate rutinske stvari koje vas inače opterećuju. Ukoliko vam je osoba koju volite udaljena, ne brinite! Ona jednostavno ima puno problema, ali to ne znači da ne misli na vas. Zadržite osmeh na licu!
 • Majmun

  Vi ste veoma odgovorna osoba, ali ponakad u tome izgubite kontrolu. Pre nego što zamerite drugima što nisu dovoljno posvećeni, povedite računa o sebi. Zapitajte se da li možda preterujete u svojim zahtevima? Budite nežniji prema svom telu. Više se smejte, obucite se udobnije i pojedite nešto što je kalorično. Dosta ste bili pod pritiskom.
 • Petao

  Danas vam energija iz svemira donosi retku sreću u ljubavi. Ali nemojte se pretvarati da ste hladni i nezainteresovani, već pokažite osobi do koje vam je stalo svoja osećanja. Što se posla tiče, zajednički rad je pravo rešenje za vas. Organizujte tim i napredujte zajedno!
 • Pas

  Samo polako danas! Šanse da izgubite novac, veće su nego uobičajeno. Zaobiđite sva mesta gde to može da vam se dogodi. Kockarnice, kladionice i nezasiti članovi porodice, danas su za vas prava opasnost. Dajte sve od sebe da ostanete mirni i staloženi. Očekuje vas romantično veče sa voljenom osobom!
 • Svinja

  Budite pažljivi sa kritikama i zahtevima koje imate prema drugim ljudima, iako smatrate da ste upravu. Pokušajte da saslušate tuđe potrebe i imajte više razumevanja za tuđe probleme. Manje osuđujte ljudske slabosti i to će vam pomoći da uspostavite kvalitetnije veze sa okolinom.