Dnevni Kineski horoskop

 • Pacov

  Intenzivne emocije treba da držite pod kontrolom, naročito u jednoj situaciji vezanoj za vaš posao. Prestanite da insistirate na perfekciji i traženju grešaka. Obratite pažnju i na vaš ljubavni život. On vam je danas, kao i mnogo puta do sada, sigurna luka.
 • Bivo

  Najbolje rezultate ćete postići ako direktno zatražite šta vam je potrebno, bez okolišanja. Ukoliko vas neko odbije, ne primajte to previše k srcu. Ovaj dan je odličan za novine i promene u oblačenju. Takođe, učinite nešto za vaše najmilije - za početak, posvetite im se.
 • Tigar

  Ovaj dan ćete započeti verovanjem u neke ideje za koje će se kasnije ispostaviti da su bile potpuni promašaj. Zaustavite svaki oblik agresivnosti koji primetite kod sebe, a koji je usmeren na nekog iz vaše neposredne okoline. Ne prenagljujte u reakcijama.
 • Zec

  Imate potrebu da se krećete u velikom krugu ljudi, ali i da zbližite neke osobe za koje smatrate da bi odlično funkcionisale zajedno. Pokušajte da sa osmehom prihvatite kritiku na svoj račun. Ne shvatajte neke stvari lično i ne brinite previše - koliko ljudi, toliko ćudi.
 • Zmaj

  Danas bi bilo poželjno da se posvetite nekim kreativnim projektima vezanim za vaš dom i porodicu. Ako smatrate da je neophodno, uradite neke popravke kako bi vaš životni prostor postao mnogo lepši i sigurniji za život. Pokažite da ste osoba od poverenja - sačuvajte neke poverene tajne.
 • Zmija

  Vaša imaginacija i senzibilnost uticaće na to da danas provedete zanimljive momente radeći stvari u kojima uživate. Posvetite se vašim prijateljima i uživajte u malim zadovoljstvima. Potreba za socijalizacijom će biti naglašena. Podelite neka zamljiva iskustva i ideje.
 • Konj

  Mnogo vremena proveščete ugađajući drugima, a vaše potrebe ćete morati da ostavite po strani. Ovo može biti prilično stresno, pogotovo ako vas čeka i mnogo profesionalnih obaveza. Potrudite se da date sve od sebe i bez mnogo nerviranja pregurate ovaj dan.
 • Koza

  Ovaj dan prolazi u znaku promene. Nerealna očekivanja koja imate od drugih smanjiće šanse da istinski uživate. Budite osećajni i imajte razumevanja, naročito u vezi vašeg emotivnog partnera. Bićete u prilici da ostavite pozitivan utisak na druge. Iskoristite je na najbolji mogući način.
 • Majmun

  Danas bi bilo poželjno da stavite akcenat na vaš dom i porodicu. Potrudite se da se rešite svih stvari koje vam samo zauzimaju prostor, a ničemu ne služe. Pokušajte da ne gubite živce ako shvatite da ne možete da pozavršavate sve što ste naumili. Neke obaveze slobodno ostavite za sutra.
 • Petao

  Lako je biti uplašen od nepoznatog, ali ono čega se najviše bojimo se uglavnom nikad ni ne ostvari. Nađite način da pobedite vaše strahove. Ne razmišljajte previše o budućnosti, već naučite da uživate u sadašnjosti. Provedite vreme sa prijateljima i porodicom.
 • Pas

  Bićete tvrdoglaviji nego inače, pogotovo u vezi načina na koji želite da se neke stvari odvijaju. Ukoliko se previše budete fokusirali na ono na čemu insistirate, propustićete šansu da uživate u onome što već imate. Naučite da smanjite prohteve. Naročito one u vezi vaših najmilijih.
 • Svinja

  Sreća i dobro zdravlje su danas usko povezani. Obradovaće vas vest vezana za jednog člana porodice koju ste već duže vremena iščekivali. Danas će vam mnogo značiti dobra organizacija. Potreba da ugodite sebi i stvorite komfor u prostoru u kome boravite je nešto na šta treba da se fokusirate.

Warning: fopen(/home/tabanko2/public_html/horoskop/lib/cachebase/xml121.htm) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/tabanko2/public_html/horoskop/lib/horoskopiusphpsdk.php on line 163

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/tabanko2/public_html/horoskop/lib/horoskopiusphpsdk.php on line 164

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/tabanko2/public_html/horoskop/lib/horoskopiusphpsdk.php on line 165