Nena08

Members
 • Content count

  2235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nena08 last won the day on December 19 2015

Nena08 had the most liked content!

About Nena08

 • Rank
  Ekspert

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Croatia
 1. Curke laku noć. sutra se radi pa idući tjedan godišnji.
 2. Opet sam sama na crti, gdje je nestao onoliko svijet ?
 3. Ja sam nekako sigurna da će Suhan reći Džesuru istinu za oca i da Riza ima snimak i da će njemu prepustiti hoće li ga prijaviti ili ne. Naš Džesi će zbog voljene žene zaštititi bolesnog čovjeka koji i onako uskoro umire.
 4. Ja se svaki put zagledam u tvoj avatar, ova glumica ima tako lijep osmjeh , u stvari i očima se smije.
 5. Laku noć draga naša Semy i hvali ti.
 6. Slažem se u potpunosti, kad dođe pravi trenutak ona će mu reći, Ja očekujem da on njoj kaže da je voli i da ne može živjeti bez nje i da mu ona u tom sretnom trenutku kaže za bebu.To očekuje i Suhan, i zato mi je onaj trenutak kad joj je rekao da je ne mrzi bio naš prikladan
 7. Baš pravi trenutak i ja sam mislila da će mu reći.
 8. To je bio jedan emotivni trenutak , samo da ju je zagrlio sve bi mu rekla. To joj praštam ali sad bi mu već mogla reći.
 9. Nisam gledala od početka pa ne mogu ni reći da li sam razočarana. što se tiče ljubavi nekako sam ovako i očekivala, Nisam ni mislila da će se odmah baciti jedno drugome u zagrljaj, velik je još problem među njima. Valjda moraju i Rizu do kraja ispratiti već kad su ga uveli. Bit ću razočarana ako Suhan ne postupi ispravno. Mislim da je i ona svjesna da bi to bio gubitak Džesura zauvijek.
 10. Ljiljana, u isto vrijeme pišemo i isto razmišljamo.
 11. Ja sam sigurna da će postupiti ispravno ako ne onda je ova scenaristica upropastila sve što se moglo upropastiti pa i Suhann lik..
 12. Ja očekujem da lijepo kaže Džesuru sve jer je do sada uvijek bila na strani istine, otac je otac je bolestan ali ne želim da i nju Riza uvuče u svoje spletke.
 13. Budući kako izgleda to su jako vrijedne tri minute.
 14. Žalila sam se što nema crte ali brate ona dole je sad previše, moram tražiti gdje su naši.
 15. Izgleda da ne zna a na žalost nije sposobna ni za krimi priču