Nena08

Members
 • Content count

  4016
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nena08 last won the day on June 25 2017

Nena08 had the most liked content!

About Nena08

 • Rank
  Ekspert

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Croatia

Recent Profile Visitors

966 profile views
 1. Asi

  Drage moje Asice Sve najbolje u 2018. godini.
 2. Dobar dan drage moje; Želim vam sve najbolje u 2018, +. +
 3. Dvije preslatke blizankinje.
 4. Asi

  Večer drage Asice
 5. Draga Mirka, pozdrav i tebi, Valjda će nas Tuba obradovati u 2018 i prihvatiti neki projekat.
 6. I sa ovom dužinom kose može imati odličnu frizuru, Moni su šiške problem.
 7. Večer uz jednu fotofrafiju Osijeka.
 8. Svi koji je volimo joj želimo sreću i naravno da joj projekata neće nedostajati, pod tim da ona neće skoro u neki projekat sam mislila da neće zato što ne želi a ne da joj neće ponuiditi. Ja joj od srca želim da bude i nastavi biti sretna i da je u u Umutu našla ljubav svoga života. Na žalost ispade da o Tubi ne smiješ iznijeti svoje mišljenje, ništa loše samo ono što trenutno vidiš a da se ne protumači kao napad na Tubu. Mu svu sreću svijeta joj želim, i dalje ću je pratiti i teško čekam novi projekat ali to ne znači da mi se sve oko nje mora slijepo sviđati a još manje da ne smijem komentirati. pozdrav.
 9. Mnogo se kritikuje naša Tubica i moram priznati da se ni meni uopće ne sviđa ovo njeno izdanje a ni ponašanje u javnosti. Ruku na srce realno gledajući on je dećko od 28 godina, i živo mu se fućka za sve. Čovjek dobio medijsku pozornost pa zašto ju ne iskoristiti. Za razliku od njega Tuba je žena od 35 godina, majka dvije preskatke djevojčice i javna ličnost koja ipak treba paziti što radi i kakav dojam ostvlja u javnosti, Neka se oni vole i milke po dupetu ali u četiri zida. Nekako mislim da ona neće skoro u neki projekat a ako i bude da će to biti neki film, Pozdravljam vas i odoh raditi,
 10. Lijepe obadvije ali prednost dajem Angelini, Tuba od prije tri gudine bi ju zasjenila ali ova ipak kaska za njom.
 11. Dobar dan iz hladnog i tmurnog Osijeka.
 12. Opet muškarac koji je vuče za sobom. ja njoj želim sreću ali zaljubljena žena, što ona trenutno i jeste, bi trebala blistati od sreće..