Semy

Members
 • Content count

  20887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Semy last won the day on June 26 2017

Semy had the most liked content!

1 Follower

About Semy

 • Rank
  Ekspert

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

3075 profile views
 1. Kod nas je ok, otvorena su mi vrata od terase jako je prijatno. Ali na krovnoj terasi neka vesela ekipa partija, a inace u 22h ovdje sve mora stati. A imamo jednog starog cikicu francuza, divan jedan profesor stari ali malo na svoju ruku....Kad god je neki pary na krovu on se jadan dere sa prozora da se istinski brinem hoce li ga srcani strefiti. Elem budni SMO!
 2. Meni je bio zaista ok. Fizicki me nikada ne i privukao kao muskarac ali volim te intelektualne, omdjerene tipove...Bio je pravi gospodin i dzentlimen i ne samo da je do uloge nego mislim da je takav i privatno. Nekada davno sam mu profil gledala, dojma mi se kao pravi umjetnik. Pored odlicnih fotografija mislim da glumi cak i na francuskom u Parizu u kojem je dugo godina zivjeo i radio. NIje slucajna ta spona sa Parizom u seriji.
 3. Majo ovo si jako lijepo i nekako emotivno napisala. Da se primjetiti da si istinski fan i da je stvarno pratis. Potpisujem sve sto si napisala, nevjerovatno posebno stvorenje!
 4. Da upravo cura pise na twitteru da su najbolji partneri ikada.....Dzabe sva ljepota i gluma kad je kraj tebe skroz pogresna partnerica....i ode i ti i serija u Honduras!
 5. Basak otjera Ece izgleda! Od silnog prijateljstva i zajednickog gledanja serije kod Ece u kuci, do navodne zajednicke produkcije ode zena kao oprzena.... Ali necemo hejtati barem nismo uskracene za produzetak tj. nisu sam njih ukinuli a to je po meni cok bitno bilo...a malo da odranim i Elif sklepala nam je happy end kad smo se najmanje nadale!
 6. A Murat je pravi dokaz da se od stare slave ne moze zivjeti za razliku od Tube koja se X puta nakon Asi kao glumica dokazala.
 7. Meni su oboje divni bili! Ask scene su bile za deset. Pogledi majko moja! Murat kao da stavi po kap ulja u oke dok je gleda.....
 8. Covjece zena ne snima seriju odem kratko do Venecije...XY novih postova na twitteru.....
 9. Ja se ne sjecam kako sam tacno to otkrila jer prije toga nikada nisam gledala ni jednu TR seriju niti me zanimalo....Ali me privukla korz neki slucajni klip njihova hemija i zaglavim....Tad nisam ni znala da se tako nesto na forumima prati.... I dobro se sjecam mama moja krenula u Italiju na kuru i ja je pitam da joj predlozim seriju. Zove me mama par dana kasnije i kaze pa sta je ovo drago djete, na maratonu sam, jedva se dizem ujutru na gimnastiku. A i mama kao i ja voli vidjeti lijepe zene i to voli i reci. To sam od nje naucila i jako mi je drago dati zenama kompliment. Nista gore od zenske ljubomre i nesolidarnosti samo zato sto je neko ljepsi ili uspjesniji. Ili kako kazu "ljudi koji ne zele da napreduju se druze sa gorim od sebe" ali eto ego je cudo! Nejse Asi za deset bila!
 10. Intresantno i u KPA je ona bila snob i napucana...ali dusica u obje uloge!
 11. Ovu scenu nikada necu zaboraviti! Jos ponosita, sva svoja, snob kcerka, poduzetnica i u tom tonu kaze ona njemu ASLA! A onda zatvori ona vrata i jedva dise koliko su im se energije poklopile! Ajjjjj jedva sam cekala ta prepucavanja.....on prepotentan ali direktan a ona nenako nedokuciva sva i tu poce ipak nit da se mota....