Skoči na sadržaj


Most Liked Content


#69333 Serije iz nekog drugog ugla...

Postirao Imena bez na 07 February 2013 - 11:40 AM

Posto smo svi mi na ovoj stranici prvenstveno zbog serija,mislila sam da otvorim ovu temu da svi mi mozemo na neki nacin pisati uopsteno o serijama..prvo sta je to sto turske serije izdvaja od ostalih,onda koja vam je serija najbolja i zasto,koji vam je glumac/glumica najbolji..najljepsi,sta je to u turskim serijama posebno u odnosu na serije iz drugih produkcija,ma o svemu sto zelite pisati o svim  serijama na jednom mjestu...Ko vam je najljepsi,ko bi po vama bio naj par,sve novosti u vezi glumaca iz serija ,ma o svemu sto se tice svih serija na jednom mjestu...

 

 

 

 

 

 

sulejman-velicanstveni1_620x0.jpgkivanc-tatlitug-o.giftumblr_m0biqhkmQm1r1yp17o1_500.jpg60744054-turske-serije-hrvati-in-magazinEzel-turska-serija-ezel011.jpg

Adini_Feriha_Koydum_3_flv_000275960.jpg
#107908 Najljepsi Grad,i njegove ljepote koje su ostavile dubok dojam na vas........S...

Postirao selm@ na 16 March 2013 - 11:16 AM

Svako od nas ima svoj grad gdje osjeća sigurnost, gdje se uvjek vraća kojim god putem da ga život odnese... grad za kojim srce uzdiše i kada nije tu i na sam spomen svog grada srce zakuca.... moja ljubav prema mom S@rajevu je ogromna kako je moja ljubav ogromna tako vjerujem da svako od nas ima svoj grad i svoje uspomene baš kao ja...da nas upoznaju sa svojim gradom i njegovim ljepotama.....

Oni koji neznaju S@RAJEVO ja preuzimam odgvornost da osjetite bar mrvicu duše koju S@RAJEVO posjeduje...Nadam se da ćemo kroz ovu temu upoznat mnoge ljepote i upoznat duše vaših gradova :)

419313_138043262984230_1025289580_n.jpg

 

Tema pregledana i odobrena od Team  Moderatora
#54555 Obavestenje za podforum Svakodnevna prica i chatere...

Postirao Imena bez na 22 January 2013 - 04:08 PM

Dragi forumasi i chateriUkoliko zelite da postavite neku temu ili igricu u rubrici svakodnevna prica,dovoljno je da se obratite jednom od moderatora koji ce to uraditi,ukoliko vec slicna tema ne postoji na forumu...

Pravila chata-pricaonice:


Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da necete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, prijetece, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrozavati tudju privatnost!

- Nije dozvoljena upotreba dva ili vise nicka!
- Zabranjeno je korišćenje vulgarnih reči!
- Zabranjeno je provociranje i vrijedjanje!
- Zabranjeno je širenje chata, tj nepotrebno ponavljanje jednog ili vise slova, jer dolazi do nepreglednosti!
- Preporučljivo je korišćenje malih slova (velika slova označavaju vikanje)
- Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova i chatova!
- Uznemiravanje, prijetnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a !
- Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvredljivi, rasisticki, diskriminirajuci, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, prijetece, uvredljive, uznemiravajuće, klevetničke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi nacin, radnje!

Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!
- Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili moderator!
Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimerno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja!

- Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, biće najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!- Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje.


Uzivajte u druzenju na forumu i chatu...Tabanko i tim moderatora.

 

                          
 
#53805 Trla baba lan... da joj prodje dan....

Postirao selm@ na 21 January 2013 - 09:07 PM

Potrudi se oko djevojke/momka“, „ne možeš biti sa njom/njim ako se ne pomučiš“ itd. Apsolutno sam uvjerena da su ovaj pristup zajedničkom urotom izmislili scenaristi sapunica i psihološki narcisi koji iako nekoga ne vole uživaju u pažnji i uzaludnom trudu kojim ih obasipaju.
Svi mi odlično znamo koliko je prokleto teško uopšte doći u situaciju da upoznaš nekoga sa kojim se sve ono što je nedostajalo odjednom pojavi. Zatim koliko je teško održati plamen i sam odnos u ovo vrijeme iskušenja i instant emocija. Ono što preostaje je onaj slatki trenutak između toga. Trenutak kada se pronađete, kada je sve tako lako i jednostavno, kada iole inteligentno biće sa malo srca počne da shvata da si pronašao nešto za čim tragaš.
Lakoća tog trenutka kada se nađete i prepoznate ne umanjuje njegovu vrijednost. Naprotiv, onda kada srce ne oklijeva ni trenutak znaš da imaš nešto drugačije, nešto pravo. Trud, mučenje i slične izmišljotine ustupaju mjesto lakoći postojanja kada najobičnija šetnja postane izlazak iz snova i kada ti nije potrebno fiktivno „ludilo“ klubova da vam bude nezaboravno.

Dovoljno nam je teško pronaći svjetionik u ovom okeanu koji nas okružuje, zašto potrošiti i dan dragocjenog života okljevajući i otežavajući ono što je najlakša stvar na svjetu: pustiti srcima da se povežu kada su se već toliko dugo tražila.................

 

 

http://www.youtube.c...V7OrHZ4h3rYyqpV

 

 

http://www.youtube.c...d&v=DT515LkX6gY

 

 

http://www.youtube.c...d&v=azFDbbaw7Rk

 

 

 

Tema pregledana i odobrena od Team Moderatora 
#107909 Najljepsi Grad,i njegove ljepote koje su ostavile dubok dojam na vas........S...

Postirao selm@ na 16 March 2013 - 11:19 AM

Mala Povjest S@rajeva :) 

 

Povijest Sarajeva u velikoj je mjeri uvjetovana zemljopisnim položajem grada. Plodna ravnica uz obale rijeka Miljacke, Željeznice, Bosne i pritoka, okružena s tri strane visokim i do modernih vremena praktično neprohodnim planinama, bila je idealno mjesto za formiranje utvrđenih naselja, što je u nekim razdobljima bilo itekako bitno.

Fortifikacijski, obrambeni objekti i naselja oko njih nastajali su na obroncima tih planina, što potvrđuju i arheološki nalazi iz neolita, brončanog i željeznog doba. Najznačajniji su pronađeni na lokalitetima Debelo brdo  i Butmir.

U srednjem vijeku formiraju se, uz postojeća, i naselja u samoj dolini, sa svrhom brže i učinkovitije trgovine. U tom je smislu veoma važna uloga dubrovačkih trgovaca, odnosno pogodnosti koje je za obje strane donio trgovački sporazum s ondašnjim Dubrovnikom.

Tijekom osvajačkih pohoda u 15. stoljeću, osmanski turci zauzimaju Bosnu i Hercegovinu. Isa-beg isakovic na ozemlju srednjovjekovnog grada Vrhbosne i okolnih sela podiže prvu džamiju, gradi rezidencijalni objekt i most, odnosno stvara jezgru oko koje će u idućim stoljećima nastati veliki osmanski grad.

Nakon Berlinskog konkursa, Austro-Ugarska dobiva mandat za preuzimanje uprave nad Bosnom i Hercegovinom. Nakon jednodnevnih borbi austrougarska vojska ulazi u Sarajevo 19. kolovoza 1878. godine i formira upravu koja će potrajati sve do okončanja Prvog svjetskog rata.

U Kraljevini Jugoslaviji Sarajevo je bilo glavni grad Drinske banovicne. Za vrijeme Nezavisne drzave Hrvatske, Sarajevo je bilo upravo sjedište Velike župe Vrhbosne.

Poslije Drugog svjetskog rata grad se ubrzano industrijalizirao i širio s izgradnjom novih stambenih naselja na zapadu i sjeveru.

Od 1992 do 1995 godine, tijekom rata u Bosni i hercegovini, grad je bio pod najduzom opsadom  povjesti modernog svijeta, za vrijeme koje je oko 12.000 ljudi izgubilo živote, a još oko 50.000 je ranjeno.429099_125915757530314_1762878651_n.jpg
#74157 Zid za grafit

Postirao Salee na 10 February 2013 - 03:01 PM

..............."uspavana skvo"(Lu) spava i dok radigraphics-indians-854879.gif

indianer_0110.gif "Izgubljeni Lord"  razi put do plemena  a njega ceka "tuzna skvo"(Kriss)graphics-indians-368384.gif

 

"Razigrani Kartman" doziva servergraphics-indians-882061.gif

"Nestasni Dimi salje signale drugom plemenugraphics-indians-657430.gif

"Mala skvo"(Duki) vrijedno radigraphics-indians-594219.gif

U selu "Veliki Taban" je za sad mirno dok e dodje"Spamer Pleme"graphics-indians-886448.gif
#48802 Zid za grafit

Postirao Salee na 14 January 2013 - 02:07 PM

A bivsa tackica trazi svoj klik ako neko zatrepce njen je lik!Postirana slikaZa pipkatora Lorda.Postirana slika.njemu jedna malo..ipak treba horda!


Postirana slikaKamenko nas raspjevani mod ceka oficira da idu na brod! :)Postirana slikasvima je nekad bila draga FICHA al' kad dodje Daca vole i MoskvichaPostirana slikaSale kapetan voli da pjeva,a nekima smeta to sto zijeva!Postirana slikaSta to trazi Dj Dzogani, dal' mu opala dlacica il pobegla kupacica? :DPostirana slika al' zivi u nadi da naci ce makar u kadi Postirana slika
Na kraju dos'o jedan sto voli da pali,cas je tamo,cas je amo,to je Denis MaliPostirana slika(Dimitrije) :D


Glasanje u toku,skupila se raja izbrojite dobro da ne bude belaja!Postirana slikaNadam se da se niko ne ljuti..pozdrav od kapetana! :)


#48995 Zid za grafit

Postirao Salee na 14 January 2013 - 05:32 PM

Abrakadabraaaa...Postirana slika


.iiii Rodri
posta AblaPostirana slika :) (ovo je shala,to je rijeseno Pile je vidjela Ablu:)A Qwert smeker iz jutarnja smena pit'o bi (Pani)da smije..da mu bude zena! :DPostirana slikaDruga Serdja sumnje muce..ko je "stari"(chater) a ko se"presvuce"??Postirana slika


Za Noemi il' BALKANAC IL MEKSIKANAC,al' da je muskarac,da se zna ko o sto lupi,a ko posle sve to kupi! :DPostirana slika


Za glasanje da'l ce biti dovoljno listica,ako nema nek glasaju gosti ,Pera,Mica! :DPostirana slika


#69665 Zid za grafit

Postirao Salee na 07 February 2013 - 06:41 PM

...........Selma i Danci vode razgovor o temama koje treba isklesatiThe-Stone-Age.jpg

Runda sa jacom polovinomstock-vector-stone-age-people-103408886.

 

 

Romana u poslustone%20age%20woman.gif

Martina i Aleks pjevuseestone-age.jpg

 

moj drugar aleksagraphics-stone-age-509222.gif a ovo je Pepafeuermachen5_01.jpg

 

Vrcka ja  sa jacom polovinomvalentine_stone_age.jpg

 

Nerka napadnutaurmensch_0028.gif

 

TAckicaaaawilma.gif

Maza i 007 popodnevno caskanjecave_women.jpg
#56954 Zid za grafit

Postirao Salee na 24 January 2013 - 02:50 PM

"Zar je vazno ko su ljudi,i ko sam ja,kad ljubim samo jednu

Postirana slikaPostirana slikaPostirana slika Postirana slikaPostirana slikaPostirana slikaPostirana slikaPostirana slikaPostirana slika


#27529 Zid za grafit

Postirao Imena bez na 18 December 2012 - 06:34 PM

Ovo je tema gdje mozete pisati grafite,pozz jedni druge,cestitati rodjendane,praznike..sve ono sto se cestita,pisati stihove namijenjene nekome ,postavljati linkove koji su konkretno namijenjene nekome, ,komentarisati jedni druge ,postavljati jedni drugima razna pitanja,...dakle bas sve sto vam padne na pamet..Pa da vas vidim...   :)
#135945 Legende Ex-Juge

Postirao selm@ na 01 April 2013 - 05:20 PM

U ovoj temi bih zeljela da se podsjetimo nasih licnosti koje su nas proslavile sirom svijeta.U sportu,filmu,medicini,politici,knjizevnosti..itd..znaci na svim poljima koja su tu licnost odvela na velika svjetska vrata slave i nezaborava.A i nas kao zemlju proslavili tim svojim talentom.Mi nismo ni svjesni koliko malo znamo da su nasi ljudi odnjeli znanje u svijet i tako proslavili,sebe i svoju zemlju.Mislim da zasluzuju da ih spomenemo,da se dotaknemo njihovih velikih uspjeha i dostignuca i spasimo ih od zaborava,kako onih sto su nas davno napustili tako i ovih koji jos ubiru plodove svoga uspjeha.

 

 

NIKOLA TESLA 

Tesla3.jpg

 

 

MAK DIZDAR 

991480_06-Mak_Dizdar.jpg

 

 

JOSIP BROZ TITO 

661340.jpg

 

 

 RADE SERBEDZIJA

Rade_Serbedzija.jpg

 

 

Ove licnosti ne smiju otici u zaborav,i zato ih treba uvijek kroz vrijeme spominjati i sjecati ih se  kao nasih velikana....

 

 

Tema pregledana i odobrena od maminamaza i Kamencic
#74156 Zid za grafit

Postirao Salee na 10 February 2013 - 03:01 PM

............Skvo "Zato kradem"(Daca) indianer_0053.gifceka "Talentovanu Skvo(Niki) da zavrsi sa poslomgraphics-indians-336516.gif

Skvo"Dugi jezik"(Danci) i Skvo "Dugo a"(Selma)su zapalie vatru ispred svog vigvamagraphics-indians-968906.gif

"Dobitni tiket"(bagzi) graphics-indians-060593.gif

ceka svoju "Kamenu skvo"(Kamncic)graphics-indians-082816.gif

Vrckava Skvo(Vrcka)graphics-indians-116994.gif priziva kisu    "Velika Maza(Mamina Maza) uredjuje  svoj vigvamgraphics-indians-082729.gif

 

 

Skvo 007 je sa Nocnim ratnikom (armando)graphics-indians-156007.jpg

Skvo "9 mjeseci"(Kate) broji danegraphics-indians-659503.gif
#69666 Zid za grafit

Postirao Salee na 07 February 2013 - 06:42 PM

Mjesec u lovuurmensch_0022.gif Jole upecaourmensch_0024.gif

Biksi   pravi nesto slicno kafiinventingthewheel_3.jpg

nas drug Toni zavodiCave%20man%20and%20woman.jpg

Kriss dok ceka Lorda ulovilaText7_4.jpg

Kate i familyinventingthewheel.jpg

 

 

 

malo sam se saliooo ovo je bio 39253_StoneAgeLogo.gif :D
#31732 Ljubav...

Postirao srca_bez ♥ Ajme na 23 December 2012 - 07:00 AM

"Ako je osoba sposobna produktivno voljeti, ona voli i sebe; ako voli samo druge, tada uopste nije sposobna voleti.""Ljubav je aktivna briga za život i razvitak osobe koju volimo."


"Ljubav je jedini zadovoljavajući odgovor na problem ljudske egzistencije."


"Ljubav nije primarno odnos prema određenoj osobi; to je stav, orijentacija bića prema svjetu kao cjelini, ne prema jednom objektu ljubavi."


"Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi."


"Ljubav prema bespomoćnom, ljubav prema siromašnom i strancu, početak su bratske ljubavi."


"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim."


Voli onog ko je dobar a ne lijep jer dobrota cuda stvara a ljepota razocara !


O, boze, ako ikad stvoris novi svijet, stvori ga bez vjere, jer nas na ovom svijetu samo imena dijele !

 

 

Tema pregledana i odobrena od Team Moderatora
#257054 Zid za grafit

Postirao Salee na 28 May 2013 - 09:31 PM

                                       ...............Medo posjetio Taban

 

Doso medo prvo do Ferihe,

al su tamo cure mnogo tihe,

pa nadje od pricaone zvonce

ne bil kome pomrsio konce

tumblr_l5lu9h0lnp1qba73po1_400.gif

Zatek'o je Srleta  brata

taman udje na chat

a medo na vrata

Srle kaze necu brt boks

dodji da ti smotam bolje jedan dzoks  opjixw58kc5.gif

 

 

Allo rece

"Bogac ti jadan,ne hrane te nicimm

pa si zato gladan

treba apelovati na javno mnijenje

al evo ti cvetic za raspolozenje1325439-kid-53108-090.gif

 

Svratio je Medo do Zokija u kafanu

al mu rece Zoki;

More s pogresnim se zakacinjes

imas razlog da se brines,

imam jednu manu ako popijem

dobices bananuSunbather.gif  

Bilja medu 'vako rece:

"Medo kafa ,maksuzija moze"?,ako ti to nije doovljno pomozi nam Boze1300675-occupations-008-12202006.gif

 

Lu i Jacca ustipke mu nude,ali meda jos vise izlude

pa mu onda zapjevase Brenu,al Medo s Tabana ne krenu

wallpapers-waitress-yuibashi-animated-sa         

 

Pepi medo kacket uze

pa krenuse odma suzeWaitress.gif

 

Simke htio da mu mjeri cice  tumblr_mc79tq4sDD1r1rvcno1_500.gif

od sramote medo pokri lice

 

 

Alexss kaze: Stani malo Medo

                    nemoj slucajno Martinu da si gledo

                    a Maki ti ne brini bebi,ja brinucu o tebi200px-Bewstone.png

 

Romana pitanjima zbunila je Meda

.poco Medo poprijeko da gleda

jos poce da mu ablednuje,urla Medo,Taban odjekuje

byb-betty-boop-winking-gif.gif
#108563 Zid za grafit

Postirao Salee na 16 March 2013 - 06:05 PM

....                         Dobro dosli u Tabanko sumu-cudna suma je to:)

 

 

Kralj zivotinja je usetao da nas pozdravi,i otisao daljeloewe_16.gif

Hamzaeisbaer_03.gif je Mejri eisbaer_07.gifposlao poruku

za randevu:Deisbaer_11.gif

 

Veronikaigel_04.gifje jezu kupila gel za bodlje!Jez se za nekog pita..

voli me ne voli me??njegov klik je za nas i dalje misterija:Digel_03.gif

Romana giraffe_15.gifsmislja novu igricu na forumu ...Grrrr

 

 

Jacca katzen-cats-84.gifnakon posla kod Lu na relax masazi.."mottttajjj Luu"

Saleekatzen-cats-18.gif "Odmakni bre na duzinu pendreka,ja sam zaljubljen u Tvitiku1178115179.gif
#328046 Kuzey Guney - Sever jug

Postirao Tanja KC na 25 June 2013 - 07:32 PM

Agata           Jeca         Marij@        Sonja          Sara         Dara          Sienna          Cemre            Ruby       Kivancica         Karolina

   Njanja              Lejla            MarijaB           Nanny          Lola           Tinanina          Daisygirl            Sultanahmet     

 

 

 

  Mammy       Mila        SuncicaSu            Milicica           Zana            Veci         Xenia           MicikaMima           Jovanaa  

 

 

 

 

SofijaSofi         Rita         Tinka        Bepina       Skorpionka

 

 

 

 

 

Drage moje imam potrebu da vam se zahvalim na divnom, neprocenjivom druzenju ispunjenim smehom, radoscu, tugom, pa i suzama (radosnicama :rolleyes:), mrdarosima :), buritom :), limenkama ...

 

Hvala vam od srca....   s3463.gifs3463.gifs3463.gifs3463.gifs3463.gif

 

Nadam se da cemo nastaviti druzenje...s3463.gif

 

                                                                                                               

                                                                                                                tumblr_static_kg_gif_763.gif
#257058 Zid za grafit

Postirao Salee na 28 May 2013 - 09:31 PM

........Ajme kaze;Ih eb te patak,ciji medo hoces batak?? betty-cooper.jpg
Danci cula za Medu tamo na moru
; se plasi za nas  ima nocnu moru     fish_animation-1-.gif

 

Tacka skonta u bjezanju je spas

ostavi nas s medjedom i samo dade gas50kermit.gif

 

 

 

Runda kaze: HAHAHAH ej Ridji,imam neko takmicenje pa me zaobidjiangry-woman-ani%5B1%5D.gif

tweety_bird.giftviti s drveta doziva mene,ako medo sucajno na drvo krene  ,ja odoh po pusku  da ga otjeram,al medo shvati da nesto smijeram,"pomazi" me medo,oko se zaplavi,i ostade uspomena ,cvoruga na glavitumblr_lp0x21PTvh1qm6sfao1_500.gif

Maky: dal si Medo s Tuksonom ili bez,aj reci pa nabacim kez1112814-Clipart-Sexy-Black-Breastaurant-

Venus grmi i sijeva sve se ori,ali Medo nece se pokoriangry+cat.gif

 

u tom odnekud "Veliki Blek" ispade i medvjedu na put stade,ostade sva ziva raja,spasio nas "Blek" belajablazo-medvjed-4-3.jpg

 

 


:D
#108566 Zid za grafit

Postirao Salee na 16 March 2013 - 06:05 PM

....Nena se upoznaje sa Mikenijemmarienkaefer_0078.gif

 

007 trazi  Armanda  pfau_0005.gif Snesko Belic igra kaladontpinguin_0020.gif

Maza u potrazi za leptiromeichhoernchen_0050.gifPepa dolazi na chatschwan_0001.gif

 

Zeks svira svom klikuraubtier_0015.gif Bilja i jutarnja gmnastika prije kafebiene_0160.gif

Tacka trazi svoj parfische-fishes-43.gifstize i Ajmeekatze_020.gif

 

 

a i Noemi je tu tumblr_m0hf25mCsz1r3gup8o1_r1_500.gif

 

 

uzivajte u cudesnoj sumiii:)