|
Sta bi Farmeri trebali da urade sa 100.000 evra ? pre 1 godinu, 7 meseci
|
|
U slucaju Milena da pobedi:
Da plati 10 000 ljudi po 10 evra da jedan dan tuku Nemanju govnjivom motkom!

|
|
Jasmina
|
|
|
|
|
Odg: Sta bi Farmeri trebali da urade sa 100.000 evra ? pre 1 godinu, 7 meseci
|
|
Kako Milena?
Ona je ispala.
Realno je da Milos pobedi, onda necemo moci da zivimo od toga da je matora drtina pobedila, iz sporeta ima da nam izlazi, al on bi snimio nesto poput:
"Ne moze mi niko nista, jaci sam od sudbine, mogu samo da me mrze oni sto me ne voooooleeeee" 
|
|
Dzoni Bec
|
|
|
|
|
|
|
|
U pravu si Džoni, upravo glasam za njega i zaslužio je izdržavši tri meseca sa budalama neviđenim koji su zreli svi za psihijatriju, ja mu se divim, nisu oni računali da neko može toliko da izdrži, Maci i Firer baš su se peksinoć pokazali... do jaja su sa svojim komentarima i rečnikom..
|
|
Goca Beograd
|
|
|
|
|
|
|
|
milos ima doooobro da razmisli sta ce sa novcem, jer je suplj na sve strane.njegova jahta toooone, samo nema ko da mu to kaze. prvo trbe da nadje svalera za svoju zenicu spozorusu da joj svaler napravi dete, kad vec starac ne moze. o sudskim kaznama da ne govorimo, ima da ga tuze, svi sa farme, pa i oni nestretni sto ih je govno spominjao, samo da bi nesto pricao. mozda ga tuze i Masoni zbogprice glupana o msanima, kao o prethodnicima masona. siguro mu treba jos para za mito i korupcijujer je govno matoro u tome jako vesto. on je potpuno svestan da od njegove muzicke karijere nema nista.moze da napuni tri redasamo na sahrani a na koncertu NIKADA i nikako
|
|
BRANKA
|
|
|
|
|
|
|
|
MILOS HUMANITARAC, lepo milos jos na farmi rece da nagradu ce dati sinovima,u prvom intervjuu je rekao de deli novac na 4 dela , naravni ON, ZENA I DVA SINAi onhda posle deset dana se iznada seti dece sirocica i to jos trazi da ga snima televizija dok TVRDICA deli svoj novac, e tako nisko moze pasti samo milos jer je covek bez duse.a TO BI MU UJEDNO BILA PRODUZENA REKLAMA ,prije farme nije ni postojao, nije otisao na farmu zbog profila koji im je trbao i jos ga Sasa P.nagovorio. dzubre je skontao kako doci do besplatne reklame. snimio novi album pre cetri godine i niko ga ne spominje. ilos je bio pokriven gomilom prasinom i paucinom. zato MARS U ZABORAV!!!!!!
|
|
IGOR
|
|
|
|
|
|
|
 ko jos slusa ovu provaliju,oduzeti mu nagradu nije otisla u prave ruke. 
|
|
YES
|
|
|
|
|
|
|
ma trebali bi da poklone sve pare, jer ih niko i ne zasluzuje !! 
|
|
Dejan
|
|
|
|
|